En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Ya başka doktora mı gitsen

Aynen üst üstte onları almakta kolay değil hormonlar tepe taklak oluyor bu ay dinlen bakalım inşallah gerek kalmadan olur

Serum iyi gelicektir dedi 10tane igne anlamiyorum intihap durumunu testlerin hepsi kızda kaldi

Ablaa eylülü kimseye emanet edemem ben onsuzda duramamki
Intihab çok var 10yasimdan beri dizlerim şiş gorsen 64kiloya düsmüsken birden vucuduma 5kilo geldi intihaptan neyseyaa gecer umarim çok sagol

Ablaa eylülü kimseye emanet edemem ben onsuzda duramamki
Intihab çok var 10yasimdan beri dizlerim şiş gorsen 64kiloya düsmüsken birden vucuduma 5kilo geldi intihaptan neyseyaa gecer umarim çok sagol
Bir romatolojiye gorunsene filiz benim kanda iltihap yokken mr da çıkıyor mesela seninde öyle biseu olmasın inşallah ama yine de bir duş peşine derim

Bir romatolojiye gorunsene filiz benim kanda iltihap yokken mr da çıkıyor mesela seninde öyle biseu olmasın inşallah ama yine de bir duş peşine derim
Zaten dizimde baglar yırtik minüskus var amelyat demisti ama belimdede sorunum var fizik demisti eee koronadan zaten yeni yeni doktora gidiyorum ama yaş ilerledikce ciddi sorunlar çıkabiliyo

Zaten dizimde baglar yırtik minüskus var amelyat demisti ama belimdede sorunum var fizik demisti eee koronadan zaten yeni yeni doktora gidiyorum ama yaş ilerledikce ciddi sorunlar çıkabiliyo
Fizikten yeşil alan açtır git romatolojiye ağrılarımiz aynı bizim benim de yeni yırtıldı bağlar

Zaten iltihap kikirdaga dogrudan zarar veriyor bunların tüm sebebi iltihaplı romatizma olabilir ...10 yıla kadar bilinmiyordu ama o kadar çok iltihaplı romatizma hastası var ki kendi teşhisi konulmakonulmayan muhakkak git baktir

Fizikten yeşil alan açtır git romatolojiye ağrılarımiz aynı bizim benim de yeni yırtıldı bağlar

Zaten iltihap kikirdaga dogrudan zarar veriyor bunların tüm sebebi
Kızdan indirimli bakiliyoruz şükür orda yaptircam bundan sonra hepsini canim cok sagol

Ya başka doktora mı gitsen
1-2 gün daha geçmezse gideceğim nevoşum. şu antibiyotik ne yapacak bi göreyim. zaten adet olunca kesin gideceğim de adete kadar da dayanacağım gibi.
Aynen üst üstte onları almakta kolay değil hormonlar tepe taklak oluyor bu ay dinlen bakalım inşallah gerek kalmadan olur
inşallah kuzucum.
Serum iyi gelicektir dedi 10tane igne anlamiyorum intihap durumunu testlerin hepsi kızda kaldi
iğneler kurutur o zaman canım. geçmiş olsun tekrardan. Allah beterinden korusun.

Sagol ayşom

Ah hemsom,çok geçmiş olsun ,Allah sifa versin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…