En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Canımı temizlik çektirttiniz, kendimi hazırladım, üstüme rahat birşeyler giydim, kızın diş randevusu aklıma geldi :deli:

Eklentiler

• IMG_20210518_120232.jpg
    IMG_20210518_120232.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 19
Şu an ağrısı yok, yemek yedikçe arasına gidiyor, rahatsız ediyor diyor, oyuk dişi
Dolgu yapılır canım:)
Oğlumunda o yaşlarda olmuştu.Ne de olsa düşecek çekmeyelim dedi doktor:)Dolgu yaptı rahat etti:)

Şu an ağrısı yok, yemek yedikçe arasına gidiyor, rahatsız ediyor diyor, oyuk dişi
Belki kanal da yapilir deynep ..benim oglanlarinm ikisinde de oldu aglamadilar bile..inşallah geçsin bir an önce

E Elif_Eylul fülüzüm çok geçmiş olsun inşallah öyle değildir :dua:

Gecmis olsun filiz 😢 hayirli haberlerle gel inşallah

Canım geçmiş olsun. :KK14: Neyin var? Bizim kızlar niye hep hastalaniyor :işsiz:
Teşekkür ederim hepinize😘💕
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye.
alsem alsem
Özel hastane diye test çabuk çıktı negatif
Ama vücudum intihap toplamis ayaklarıma kadar inmis serum takti igne verdi ilaclar bitince gel dedi şükur hastanede yatirayim dinlen dedi cocugum var dedim 🥲
Neysee saglıkl olsun dicem korona degilim nekadar dogruysa test tabiki

alsem alsem
Ama vücudum intihap toplamis ayaklarıma kadar inmis serum takti igne verdi ilaclar bitince gel dedi şükur hastanede yatirayim dinlen dedi cocugum var dedim 🥲
Çok geçmiş olsun fülüzüm şükür korona değilmiş 🙏

Çok geçmiş olsun kuzum az ara ver ilaçlara dinlen biraz allah büyük elbet 🤲
sağ ol kuzum. bence femara üzerine klomen böyle yaptı. gerçi kortizon iğnesi de vuruldum geçen hafta. belki o da baskılamıştır akıntının akıp gitmesini. bu ay kullanmayacağım bir şey.
alsem alsem
geçmiş olsun canım. üzüldüm valla. antibiyotikle geçer diye düşünüyorum iltihap durumun. yazdı mı?

alsem alsem
Vücudunun iltihap toplaması iyi değil canım. Çocuğa birkaç gün bakarlar evde. Niye doktorun dediğini yapmıyorsun. Daha önce de bu iltihap olayı olmuştu. Tedavi olman lazım. Korona çıkmamış şükür ama bu iltihap da virüs kadar ciddi ve tehlikeli ...

Back