Bebek Beslenmesi Sütcümüz, canımız, ciğerimiz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ice2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
96
0
46
İstanbul
Bayanlar, 4 yaşında bir kız yeğenim var, sütsüz günü geçmez vermezsek bize evi dar eder (annesi çalıştığı için bizde kaldığı geceler oluyor). 2 aydır sütcümüz var, İstanbul'da kapımıza kadar cam şişede tertemiz sütler getiriyor. walla biz de meleğimizde çok memnunuz, ihtiyacı olan melek sahipleriyle paylaşmak istedim. Şu anda internet siteleri yapım aşamasındaymış ama isteyen olursa ulaşabilecekleri mail veya tel verebilirim.

benimde 14 aylık oğlum var süt ve yoğurdu marketten almak istemiyorum.telefon ve mailini bana gönderirseniz çok sevinirim.

allahtan sokağımıza geliyor sütçü alıp yoğurdumu yapıyorum
ama kızıma içirmek için macbur pastörize süt alıyorum çünki açık süt en fazla 2 gün dayanıyor sütçüde haftada bir veya 2 gün geliyor

benim babam sütçü bu konuda en şanslı benimdir heralde taze taze getiriyor dedemiz sütleri daha içmiyor kızım ama yoğurdumuzu evde yapıyoruz en azından

kızlar bende bı sutcu arıyorum kızım ıcın onerısı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…