saçların kısa ise aynı şekilde örüp üstten taç şeklinde yapabilirsin ,ama kısa saçlara göre de değişik örgü modelleri videolarım gelecek onları deneyebilirsin :)süper yaa ama saçlarım kısa benim
benim saçlarım gür değil mesela benim yaptığımda sienna millerdaki gibi durmadı ;ama tabi ki yine de oluyor yani de gür olunca daha güzel duruyor :)gür değilse napcaz?
çok teşekkür ederim deryacık :)istediğin bir model varsa belirtirsen bana da yeni videom için fikir vermiş olursun :)şahane yaa bayıldım
krepe yapmanı gerektirmeyen bir ürün var;Krepe yapmak istiyorum bendeee
ayrıntılı video bulup paylaşabilir misin canım
saçların kısa ise aynı şekilde örüp üstten taç şeklinde yapabilirsin ,ama kısa saçlara göre de değişik örgü modelleri videolarım gelecek onları deneyebilirsin :)
krepe yapmanı gerektirmeyen bir ürün var;
ChunLi Beauty Spot: Bumpits Videom
değişik saç modelleri de var:)
Bu krepe tokalarını nereden temin edebilirim bir bilgin var mı
en son araştırdığımda yurtdışında satılıyordu
ben daha yeni aldım ama gerçekten çok sevdim.buradan yazınca sorun olur mu bilmiyorum o yüzden özeline yazıyorum canım.
cevap gelmesine çok sevindim,ben de araştırıyordum ama unutmuşumMesajı aldım canım çok teşekkür ederim ilgine hemen bakıyorum
saçların kısa ise aynı şekilde örüp üstten taç şeklinde yapabilirsin ,ama kısa saçlara göre de değişik örgü modelleri videolarım gelecek onları deneyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?