sütaş büyümix kullanan var mi?

KADINIZZ

Hoş Geldin ÇıNaRıMmm...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
664
1
26
36
Ankara
mrb kuzenimin profilimden giriyorum bes ayini bitirmis oglum var ek gidalardan yoogurda basladik evde günlük sütle mayaladigim yogurdu pek sevmiyor akişkan oluyor ikigündür sütasin büyümixi veriyorum oda sanci yapiyor acaba devam etmelimiyim yoksa birakmalimiyim tecrubeli annelerden yardim istiyorum.

Merhaba anne değilim ama gıda mühendisiyim kesinlikle doğal ek gıdalara alıştırmalısınız, piyasadaki bu tür yoğurtlarda inanılmaz katkı maddeleri var öyle ki bir yoğurt en fazla bir hafta bozulmadan kalabilirken bunların raf ömrü ayları bulabiliyor. Kendi yaptığınız yoğurda aroma olması için yine kendi yaptığınız reçel gibi şekerli gıdalardan az miktarda katıp tatlandırabilirsiniz bebeğinizin daha hoşuna gidecektir.

benim kızımda da aynı sorun vardı evde mayalanmış yogurdu yemiyordu. 5 ay 1 haftalıktı sutaş buyumix vermeye başladım kızım 1 yaşında hala severek yiyiyor. tavsiye ederim

kendi mayaladığın yoğurdun dışında başka yoğurt verme bence,ben vermiyorum,mayalarken içine azcık şeker katarsan daha tatlımsı oluyor veya yoğurdu yedşrşrken birazcık pekmezle tatlandırabilirsin,hazır gıdaların yarardan çok zararı var,ben bebe bisküvisini bile günde 2-3 tane kahvaltısında kullanıyorum diye düşünüyorum,ekmeğe geçip bisküviyi de vermemeyi düşünüyorum ki yoğurt gibi yararlı bir besini hazır yoğurtlsrdan vermem asla,kendim de yemiyorum hazır yoğurt

Back