Citemik Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2020 985 1.358 63 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #1 Kizlarr sut tasmis hem de bayaa. Ocak berabt tencere berbat ama ev çok kötü kokuyor. Ne yapabilirim?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.328 En iyi cevaplar 1 64.745 598 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #2 Tencereyle ocağı temizleyin, ev havalanınca koku gider. Ankastre setin altına aktıysa bilemem tabii ki. Söküp temizlemek gerekir.
Tencereyle ocağı temizleyin, ev havalanınca koku gider. Ankastre setin altına aktıysa bilemem tabii ki. Söküp temizlemek gerekir.
tatlicincap 🌸开花了。20.08.20 🐣 🌸 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 4.306 17.089 258 16 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #3 Karbonat dokerek biraz bekletin, akabinde ocagi iyice silin. Acikcasi sut yanigi kokusu bana kotu gelmez, benim basima gelse gebelik testi yapardim. (Boyle bir olasilik varsa). Gebeliklerimi hep kokuyla farkettim.
Karbonat dokerek biraz bekletin, akabinde ocagi iyice silin. Acikcasi sut yanigi kokusu bana kotu gelmez, benim basima gelse gebelik testi yapardim. (Boyle bir olasilik varsa). Gebeliklerimi hep kokuyla farkettim.
Citemik Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2020 985 1.358 63 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #4 Pamuk Otu .!.: Tencereyle ocağı temizleyin, ev havalanınca koku gider. Ankastre setin altına aktıysa bilemem tabii ki. Söküp temizlemek gerekir. Genişletmek için tıkla... Evet tencere geçmiyor bir türlü ama dışarıda tutunca koku gitti tesekkurler
Pamuk Otu .!.: Tencereyle ocağı temizleyin, ev havalanınca koku gider. Ankastre setin altına aktıysa bilemem tabii ki. Söküp temizlemek gerekir. Genişletmek için tıkla... Evet tencere geçmiyor bir türlü ama dışarıda tutunca koku gitti tesekkurler
Citemik Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2020 985 1.358 63 18 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #5 tatlicincap .!.: Karbonat dokerek biraz bekletin, akabinde ocagi iyice silin. Acikcasi sut yanigi kokusu bana kotu gelmez, benim basima gelse gebelik testi yapardim. (Boyle bir olasilik varsa). Gebeliklerimi hep kokuyla farkettim. Genişletmek için tıkla... Tam sut taştığı güne kadar vardi bir şüphe hepsi mi denk gelir adet oldum tam ondan sonra malesef gebelikte olmadi
tatlicincap .!.: Karbonat dokerek biraz bekletin, akabinde ocagi iyice silin. Acikcasi sut yanigi kokusu bana kotu gelmez, benim basima gelse gebelik testi yapardim. (Boyle bir olasilik varsa). Gebeliklerimi hep kokuyla farkettim. Genişletmek için tıkla... Tam sut taştığı güne kadar vardi bir şüphe hepsi mi denk gelir adet oldum tam ondan sonra malesef gebelikte olmadi
pazenpelerinliperi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2017 273 383 103 30 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Citemik #6 Citemik .!.: Kizlarr sut tasmis hem de bayaa. Ocak berabt tencere berbat ama ev çok kötü kokuyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... camasir suyu
Citemik .!.: Kizlarr sut tasmis hem de bayaa. Ocak berabt tencere berbat ama ev çok kötü kokuyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... camasir suyu