• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süt tozu

ozzder

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
152
0
296
Ankara
kızlar kahvenin içine koyulan beyazlatıcı süt tozu; kahvesiz tek başına sıcak suya konulup tatlandırıcıyla içildiğinde kilo yapar mı??

zaten kalorisi olan kahve değil,süt tozudur..bu durumda süt tozsuz sade kahve içmenizi öneririm..

neden süt tozu içmeye gerek duyuyorsun ki süt tozuda kimyasal tatlandırıcıda

pnrd nin dediği doğru canım kalori asıl süt tozunda kahvede değil.ayrıca bildiğim kadarı ile 100 gram süt tozu 496 kalori.internette öyle yazıyor yani

bu süt tozundan bende muzaripim.
çok içtim kahve ile..
ve kilo aldım galiba:18:
artık kestim bakalım.bence ne kahvede nede sıcak su ile kullanma..ilerde göbiş yapıyor haberin olsun:18:

bu süt tozundan bende muzaripim.
çok içtim kahve ile..
ve kilo aldım galiba:18:
artık kestim bakalım.bence ne kahvede nede sıcak su ile kullanma..ilerde göbiş yapıyor haberin olsun:18:

ay olamaz ! ben hergün 2 fincan fln 2si1 aradalardan içiyorum :S off yaa o benim en sevdiğim içeceketi keşke öğrenmeseydim :( ama bi de göbeğim çıkmadan önlem alsam iyi olur tabi bacaklarım yeterince ağır ztn :(

bayanlar süttozunu aldığınız paketlerin üstünde kalorisi yazar..Azımsanmayacak kadar da kalorisi vardır...ben kahveyi süttozuyla fakat şekersiz içiyorum...Fazla içmeyin derim..iyi kilo yapar :)

ay olamaz ! ben hergün 2 fincan fln 2si1 aradalardan içiyorum :S off yaa o benim en sevdiğim içeceketi keşke öğrenmeseydim :( ama bi de göbeğim çıkmadan önlem alsam iyi olur tabi bacaklarım yeterince ağır ztn :(

göbis çıkmadıysa sorun olmaz:)
bir an önce kes ama..
bnm cnm çekiyor ama almıyorum artık süt tozunu:63::63:

bu konuyu okuduğumdan beri yani 3-4 gündür kahve içmiyorum tatlım :) henüz gobiş yok tabi kafeinden uzak durmak zor oluo benim için ama çaydı,limonlu sıcak suydu derken alışıyorum kahvesiz hayata :D süt tozsuz içmeyi denedim ama bu seferde şeker atasım geldi o hiç olmaz dedim kendi kendime en iyisi bırak kahveyi kilo verene kadar belki kahve özlemiyle daha çabuk verirsin :D

Ben de kahveyi çok seviyorum ve sade içmeyi tercih etmiyorum, ama hazır kahve kremaları tuzaktır, kalorileri çok yüksektir ve diyet sırasında (bence diyet yapmıyor olsanız da) yaklaşılmaması gerekir. Ben %50 yağı azaltılmış süt kullanıyorum, 250 ml. sıvı alabilen büyük bir fincan kahvenin içine 50 ml. koymam yeterli oluyor, hem kahvenin sertliğini alıyor hem de toz kahve kremalarının tadı gibi yağlı ve ağır olmuyor. Üstelik çok daha sağlıklı. Çok daha düşük kalorili olduğunu yazmama gerek yok sanırım. :)

kızlar sütle için eğer evde içecekseniz. dışarda öyle bir şansınız yok tabi. ben kahveyi sade içerim. bazen sütlü içerim. zaten o süt tozlarının çok ağır tatları. miğdemi bulandırıyor

Back