bebek emdikten snra kanallarin acilmasi icin sagmak ve saklamak lazimmis o yuzdenNeden dolaba saklamak istiyosunki . Bebeğin emiyorsa ve doyuyorsa ilk önceliğin emzirmek olsun sütüm yok diye üzülme bebek doyması önmeli olan. Buzlukta 3 ay süt saklama poşetlerinde saklayabilirsin tabimide iki memeninkini aynı poşete koyabilirsin. Sürekli biberonla emzirirsen problem olabilir diye düşünüyorum ha bide biberonla sakın süt saklama buzlukta
Hımm valla benim bebeğim emdikden sonra hiç süt kalmıyo neyi sağıyımki zaten damarlar açılıyodur. Rabbim evlatlarımızı korusun en iyi şekilde annelik yapmayı nasip etsinbebek emdikten snra kanallarin acilmasi icin sagmak ve saklamak lazimmis o yuzden
Bide buzlukda saklıyorum 4 5 poşet olurda sıkıntı çıkar acil bi yere gitmek zorunda olurum falan diye onun haricinde sık sık emziriyorumbebek emdikten snra kanallarin acilmasi icin sagmak ve saklamak lazimmis o yuzden
amin iste ben bilmiorum nasil olir ne olir sut kalio galiba bende cunku 15 dk emzirin diolarbenimki 5 bazen 10 dk anca emioHımm valla benim bebeğim emdikden sonra hiç süt kalmıyo neyi sağıyımki zaten damarlar açılıyodur. Rabbim evlatlarımızı korusun en iyi şekilde annelik yapmayı nasip etsin
27 ay emzirdim. İlk 6 ay hem sağdım hem emzirdim.
Saklama kutuları vardı ondan almıştım
Tabii ki aynı anda sağladığınız sütleri bırlestıreceksınız. Yani hangi meme olduğu fark etmez
Ve boş meme süt demektir :) meme boş olunca süt dolar, ama dolu kalırsa oyle kalır. Sagın ki süt fazla olsun.
Herkesin farklıdır bu durumu cu
27 ay emzirdim. İlk 6 ay hem sağdım hem emzirdim.
Saklama kutuları vardı ondan almıştım
Tabii ki aynı anda sağladığınız sütleri bırlestıreceksınız. Yani hangi meme olduğu fark etmez
Ve boş meme süt demektir :) meme boş olunca süt dolar, ama dolu kalırsa oyle kalır. Sagın ki süt fazla olsun.
Herkesin farklıdır sagacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?