süt saklama

soru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
153
35
48
30
merhabalar cok soru soruuorum ama cok acemiyim k.bakmayinsimdiden bazi bilgileri nette bulamiyorum yada istedim yeterli cevabi alamiyorum bikac tane sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim simdi bebek emdi kalan sutu pompaladik diyelim sutu iki memeninkide ayni posetemi koycaz yoksa ayri ayri posetemi....benim sutum cok az belki posetin dibini anca doldurur yinede sagip dolaba atacak miyim arastirdim ama oyle oluk oluk sut yok bende pompalayacam ama nsaklama kosullarindan emin degilim posete degmeyecek bile2belkide. birde biberonda saklanan sutten verince verince bebege emmeyi birakir mi bu konukarda beni aydinlatirsaniz cok tesekkur ederim umarim kendimi demek istedigimi anlatabilmisimdir...birde her emmeden sonra sagip atcam dolaba demi

Neden dolaba saklamak istiyosunki . Bebeğin emiyorsa ve doyuyorsa ilk önceliğin emzirmek olsun sütüm yok diye üzülme bebek doyması önmeli olan. Buzlukta 3 ay süt saklama poşetlerinde saklayabilirsin tabimide iki memeninkini aynı poşete koyabilirsin. Sürekli biberonla emzirirsen problem olabilir diye düşünüyorum ha bide biberonla sakın süt saklama buzlukta

Neden dolaba saklamak istiyosunki . Bebeğin emiyorsa ve doyuyorsa ilk önceliğin emzirmek olsun sütüm yok diye üzülme bebek doyması önmeli olan. Buzlukta 3 ay süt saklama poşetlerinde saklayabilirsin tabimide iki memeninkini aynı poşete koyabilirsin. Sürekli biberonla emzirirsen problem olabilir diye düşünüyorum ha bide biberonla sakın süt saklama buzlukta
bebek emdikten snra kanallarin acilmasi icin sagmak ve saklamak lazimmis o yuzden

bebek emdikten snra kanallarin acilmasi icin sagmak ve saklamak lazimmis o yuzden
Hımm valla benim bebeğim emdikden sonra hiç süt kalmıyo neyi sağıyımki zaten damarlar açılıyodur. Rabbim evlatlarımızı korusun en iyi şekilde annelik yapmayı nasip etsin

Bide buzlukda saklıyorum 4 5 poşet olurda sıkıntı çıkar acil bi yere gitmek zorunda olurum falan diye onun haricinde sık sık emziriyorum

27 ay emzirdim. İlk 6 ay hem sağdım hem emzirdim.
Saklama kutuları vardı ondan almıştım
Tabii ki aynı anda sağladığınız sütleri bırlestıreceksınız. Yani hangi meme olduğu fark etmez

Ve boş meme süt demektir :) meme boş olunca süt dolar, ama dolu kalırsa oyle kalır. Sagın ki süt fazla olsun.
Herkesin farklıdır bu durumu cunkü

Hımm valla benim bebeğim emdikden sonra hiç süt kalmıyo neyi sağıyımki zaten damarlar açılıyodur. Rabbim evlatlarımızı korusun en iyi şekilde annelik yapmayı nasip etsin
amin iste ben bilmiorum nasil olir ne olir sut kalio galiba bende cunku 15 dk emzirin diolarbenimki 5 bazen 10 dk anca emio

Tabii ki aynı anda sağladığınız sütleri bırlestıreceksınız. Yani hangi meme olduğu fark etmez

Ve boş meme süt demektir :) meme boş olunca süt dolar, ama dolu kalırsa oyle kalır. Sagın ki süt fazla olsun.
Herkesin farklıdır bu durumu cu

Herkesin farklıdır sagacagim

sagacagim zaten dedigimgibi pek yok ama maksat kanal acilmasi

Back