Bebek Beslenmesi Süt saklama poşetleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Arkadaşlar yakında işe başlayacam ve süt saklama poşetleri almak istiyorum,kullanan anneler poşetleri nerden temin ettiniz,internetten mi aldınız? Kulllanılan bir poşet tekrar kullanılabiliyormu? Ve birde poşetteyken nasıl ısıtıp bebegime verecem yardımcı olursanız sevinirim.

ben spectra kullanıyorum... hem fiyatı uygun, hem de içindeki poşet sayısı daha fazla. medikalleren ya da sanal alışverişle temin ediyorum. kullanılan poşetler tekrar kullanılmaz; çünkü hijyenik olmaz. ben süt poşetini kullanmadan epey bir süre önce buzdolabına koyup yavaş yavaş erimesini sağlıyorum, sonra biberona koyup sıcak suda ılımasını sağlıyorum. ama unutmamalısın ki, buzdolabına koyduktan sonra 24 saat muhafaza edilebiliyor.

ben lansinoh kullandm ve eczaneden aldım hep.fiyatı fazla ama daha kaliteli.üzerinde yazıo ztn nasıl kullancağın.ama önceden alıp sağmaya başla çünkü çalışmaya başlayınca dinlenmen zorlaştıkça bide bebek az emdikçe azalıo sütün sağman zorlaşıo.hemen al bence.

Bende lansinoh kullandım. Bebek mağazalarında var genelde.
Poşetler bir kereliktir ve hem pratik hem hijyeniktir.
Sütü poşetle brlikte sıcak suya koyduğunuzda ısınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…