• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi süt saklama poşeti kullananlar yardım ltf.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sakura33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
59
0
86
49
İstanbul
slm arkadaşlar benim 25 günlük bir bebeğim var sürekli emziriyorum ama bazen göğüslerim çok doluyor bu sütü saklamak için süt saklama poşeti aldım oda 180 lik ama ben sütümü sağdığımda 100-125 ancak çıkıyor yanı poşet tam dolmuyor.siz nasıl yapıyorsunuz yani gün içinde tekrar sağıp aynı poşete eklemelimiyim(poşet beklerken dipfirizdemi yoksa alt bölümde mi durmalı) dipfirize atmak için?yoksa çıktığı kadarını atıp dipfirize sonra yine aynı poşete gün içinde koymalımıyım kafam karıştı.nasıl yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim...şimdiden çok teşekkürler.:ecrin_bebek::nazar:

ben ne kadar çıkmışsa onu koyardım poşete sonra bir daha sağacaksam başka poşete koydum hep.Zaten bir anda 180 cc alamıyorlar ki,geri kalanı ziyan olmasın

Canım bu sütü sonra kullanacağına göre o süt bebeğine büyüdüğünde az gelecektir.Bana göre dolabın alt bölümüne koy iki(yeterliyse 24 saatten önce sağmalısın) defa sağıp poşeti doldurduktan sonra derin dondurucuya koy,ancak sonradan sağdığın sütü de buz dolabının alt gözünde soğuttuktan sonra ikisini birleştir,ısı farkı olmasın yani.
Bir de süt poşetini hangi marka ve kaça aldın öğrenebilir miyim?Eylülde ben çalışmaya başlayacağım bana da lazım?Ayrıca poşetler tek kullanımlık mı?Ben de bir sürü soru sordum:)Kızının ismi çok güzel,ben de Defne koymayı düşündüm önce sonra Ceren koydum,Allah analı babalı büyütsün.

Asase allah senin bebeşinide analı babalı büyütsün saol cnm. ben lansınoh marka süt poşeti kullanıyorum 33,90 a almışım sen sorunca baktım üzerine yerimseniben evet tek kullanımlık bu poşetler cnm ben e bebeğin çamlıcadaki marketinden aldım ama sen istersen sitesine bir bak.benim bebeğim saolsun 8 -9 dk anca emiyor zorlayıncada kusuyor.o yüzden kilo alımı sınırda dedi dr. 2 öğün mama vermeye başladık bakalım ne olacak sende gülegüle sağlıkla büyüt bebişini

Back