Süt sağmayla ilgilş

Dnzumay

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
808
1.142
Merhaba kızlar 5 gün önce sezeryan oldum bebeğim küvezde ve bende sütümü sagıyorum 2 gündür koltukaltlarım şişti agrılı bi şekildeler ve gögüslerim de sertleşti ama ben canım yansa da masaj yaparak sagıyorum dün gece ve bu sabahki sağdıgım sütlerde bi yogun tabaka oluştu dr a gittim ultrasona filan da girdim kötü bişey çıkmadı ama daha dr a da ulaşamadım ameliyat günüymüş bugün endişeleniyorum nedir bu diye az evvel gene sagdım poşete dökerken lop die bişe düştü incelediğimde yine bi yogunluk oldugunu gördüm ayırdım dr a sorucam ama nedir bu

Sütü götürdüğünüzde hemşirelere de gösterin onların da bir fikri vardır. İltihaplı falan mı bir durum var acaba. İlk defa duyduğum bişey belki de yeterince sağamamanızla alakalıdır. İnşallah önemsizdir sıradan birşeydir de bebişiniz sütünüzü içebilir. Geçmiş olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah yavrunuza

Öncelikle geçmiş olsun. Bebegini sağlıkla kucağına alirsin inşallah.

Sütün Yağlıdir belki. bende erken doğum yaptım sütüm 6 gün sonra geldi. ölüyorum zannettim çok ağrım vardı. sonra sicak su zeytinyağlı masaj falan derken sagdim ağrısı gecti.

Az evvel dr la görüşebildim kan testimde iltihap çıkmış bi antibiotik kullanıodum zaten ona devam et dedi 10 gün sonra kontrol ederiz dedi he ben tatmin oldum mu hayır başka bi dr a daha gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…