Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim 17 günlük ve beni hiç emmedi. 3400 doğmuştu. 7 gün küvezde kaldı ve 3100 olarak küvezden çıktı. Orda benim sütümü biberonla verdiler ve ona alıştı sonra emzirmeye çok çalıştım ancak ne kadar aç kalsa da emmek istemediği için 2900'e kadar düştü. En son doktor da pes etti ve anne sütünü biberonla verelim dedi.
Her 3 saatte bir sütümü sağıyorum ona rağmen sütler her yere damlıyor. Her seferinde 150 cc süt çıkıyor. Ancak bebeğim emmediği için pompayla boşaltmak yeterli olmuyor ve mastit olmama sebep oldu. Geçen hafta 39 derece ateşle doktora gittim. Göğüs uçlarımda iltihap ve enfeksiyon oluşmuş. Antibiyotik kullandım ve şimdi de bepanten kullanıyorum. Evde devamlı memelerim açık geziyorum çünkü en ufak bi gecelik deydiği anda çok acıyor. Bebeğimi kucağıma bile alamıyorum.
Pompayla sağdıkça bu yarıklar geçmeyecek gibi. Tavsiyesi olan var mı?
canım çok zor bir durum ben de bundan korkuyorum. Bu problemı aşabildin mi? ne yaptın duzelmesı ıcın paylasır mısın