kızlar bi sorum olacak benim oğlum daha 54 günlük ama emmeye isteği azaldı zaten mama da yiyo sütümü nasıl sağmalıyım daha da azalmaması için bende manuel weenin pompası var ama etraftan sağma diyolar sağdığın zaman göğüs sertleşir bebek hiç emmez diyolar bide süt saklama poşeti yoksa nerde saklanır sütler bi bilginiz var mı[/QUOTE
kız kardeşime wee manuel süt sağma pompası almıştık. göğüslerine çok zarar verdi çatlattı, bazen sütü çekmedi göğüsleri şişdi falan. weenin pompasını hele hele manuel olanını hiç tavsiye etmem.
bi tanıdığımızın tavsiyesiyle kraft süt sağma pompası aldık da kız baya rahatlamıştı. temizlemesi de kolay kullanışı da çok kolay. zaten kutunun içinden kullanma klavuzu için dvd çıkıyor nasıl kullanılır herşeyi anlatıyor dvd.
sütleri süt saklama poşetinde saklamanı öneririm eğer poşetin yoksa nukun süt saklama kapları onlardada saklayabilirsiniz sütlerinizi.
ayrıca buzluktan çıkartılan sütün,buzunun çözülmesi için musluğun altında tutmanız yeterli oluyor ben öyle çözüyordum.
umarım yardımcı olabilmişimdir.