• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt sağma yardım

Sunshine1969

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
357
184
303
Selam arkadaşlar bebişimi hem emziriyor hem mama hemde sağarak besliyorum, bu aralar sütüm çok azaldı gündüz emmiyor sadece gece emiyor sağımda 2 memeden 50 cc ancak çıkıyor. Faydası olur diye çift başlıklı pompa aldım şimdi nasıl yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

Kac saat arayla sagiyorsun cnm bende oğlumu sagarak besliyorum.bebegin kac aylik?bide gündüz emmiyor demissin eğer emmiyor diye gündüz sağmiyorsan sütun kesilir emsede emmesede sağ sen çoğalır sütun

Canım benim gündüz neden emmiyor acaba? 4. Ayda bebeklerde meme reddi oluşabilir kendiliğinden bir de biberon kullanımının kolaylığına alıştıklarından da emmek istemeyebilir.

yemek içmek stres evet bunlar etkiliyor ama en önemlisi göğsünü emzirirken ya da sağarken tam boşalana kadar devam ettirmen, çünkü tam boşaldıktan sonra 4-5 dk daha emzirirsen boş memeden dolayı beyne süt yetmedi sinyali gidiyor ve daha fazla süt üretiyor bu sefer de dolu hissettiğin göğüslerini fazla bekletmemende önemli çünkü zaman geçtikçe memede sertlik oluşuyor ve bebeğin emmesi zorlaşıyor seninde canın anmaya başlıyor öyle durumlarda yine sağım yapıp koy kenara, mümkünse sütünün çoğaldığını belli bir düzeye geldiğini anlayana kadar da saat başı sağmaya ya da emzirmeye çalış, inşallah faydası olur bebiş de süte kavuşur.

Back