Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar süt sağma makinesi almayı düşünüyorum. Hangi marka ve model alayım. Bazıları can acıtıyormuş , bu doğru mu? Fiyatlarınıda yazarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar süt sağma makinesi almayı düşünüyorum. Hangi marka ve model alayım. Bazıları can acıtıyormuş , bu doğru mu? Fiyatlarınıda yazarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
canım ben pompalı basit olanlardan aldım,çok acıttı işe de yaramadı
bir tanıdıktan elektrikli pompa aldık,işe yarıyor ve hiç acıtmıyor ama süt sağmak sabır işi
markası medela 300lira yazıyor üstünde ama geçen yılki fiyat sanırım
canım ben pompalı basit olanlardan aldım,çok acıttı işe de yaramadı
bir tanıdıktan elektrikli pompa aldık,işe yarıyor ve hiç acıtmıyor ama süt sağmak sabır işi
markası medela 300lira yazıyor üstünde ama geçen yılki fiyat sanırım
Bana da görümcem verdi, medela elektrikli, üzerinde 110 lira yazıyordu ama 3,4 sene önce almış sanırım, göğsümü çok acıtıyordu başlarda ama şimdi alışkanlık oldu çok acı vermiyor, şu da var hastane tipi büyük makineler gibi etkili çekemiyor, sürekli göğsümü sıkarak 1 saat uğraşı sonunda süt elde edebiliyorum, bu markayı pek tavsiye etmem.
ben ilk başlarda medela elektrikli pompa kullandım fiyatı 150 tl idi.. çok gürültülü çalışıyor ama iyi sağıyordu biraz acıtsa da .. sonra sütüm az çıkmaya başlayınca makinenin bozulup iyi çekmediğinden şüphelendim ve ameda ikili pompa aldım 370 liraya (ikili olması çok gereksiz bu arada çünkü aynı anda iki göğsinü de sağmak olanaksız ve gereksiz bence) ama gördümki sütüm aniden azalmış yani medela bozulmamış aslında. Ameda sessiz çalışıyor ve daha az acıtıyor medelaya kıyasla..
Neredeyse 3 aydır, işyerinde hergün iki kez süt sağıyorum. Medela mini elektirikli pilli kullanıyorum. Gayet iyi. Başka marka kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama kullandığımdan memnunum. Bir ara bozuldu sandım, servisine götürdüm. Bozulmamış ama ucundaki küçük plastik aksam zedelenmiş. Yıkarken bıçağın ucuyla elimin girmediği yerleri yıkamaya çalışırken yaptım herhalde. O parçanın yenisini aldım, sorun çözüldü.
ben de ameda kullanıyorum.başka marka kullanmadığım için karşılaştıramam ama memnunum. zaten hastanelerde bile ameda ya da medela varmış.bence ikisinden birini alabilirsin...