Ne amacla kullanacaginiza bagli. Ben 3 aylikken ise dondugum icin full sagdim. Bu yuzden cift tarafli elektrikli kullandim. Ama ev annesi olsaydim mochi bile yeterdi.Arkadaslar tecrubeli anneler süt sağma makinesi tek tarafli elektrikli mi iyi cift tarafli elektrikli mi iyi lutfen deneyimlerinizi paylasir misiniz
Ben de oyle canim . peki sen hangi marka kullandin iyi miydiNe amacla kullanacaginiza bagli. Ben 3 aylikken ise dondugum icin full sagdim. Bu yuzden cift tarafli elektrikli kullandim. Ama ev annesi olsaydim mochi bile yeterdi.
Ne amacla kullanacaginiza bagli. Ben 3 aylikken ise dondugum icin full sagdim. Bu yuzden cift tarafli elektrikli kullandim. Ama ev annesi olsaydim mochi bile yeterdi.
Aynı anda iki tarafı çalıştırıncaÇift taraflı olanlar
peki iki tarafi da ayni anda mi sagiyorsunBen tek taraflı kiwi markasını aldım, şu anda iyi, baya baya işimi görüyor. Temmuzda iş başı yapacağım o zaman idare eder mi bilemiyorum.
Bebeğimi emzirdikten sonra iki tarafı da komple damla bile gelmeyene kadar sağıyorum, doktor o zaman süt artar dedi.peki iki tarafi da ayni anda mi sagiyorsun
aman Allah korusun yara olmaz insallah. merak ettigim o gun kac ml sagiyorsunuz ve o gunluk işte oldugunuzu farz edin o gun icin o süt yeter mi acep ben de tekli elektrikli alsam yeterli gelir mi bu sebepten merak ediyorumBebeğimi emzirdikten sonra iki tarafı da komple damla bile gelmeyene kadar sağıyorum, doktor o zaman süt artar dedi.
Tabii krem kullanıyorum, bebek ağzı gibi olmadığı için yara olmasından korkuyorum.
Bebeğimi emzirmeden sağım yaparsam 2 3 saatte 1 ortalama 120-140 arası çıkıyor.aman Allah korusun yara olmaz insallah. merak ettigim o gun kac ml sagiyorsunuz ve o gunluk işte oldugunuzu farz edin o gun icin o süt yeter mi acep ben de tekli elektrikli alsam yeterli gelir mi bu sebepten merak ediyorum
insallah annesi . Cok tesekkurler verduginiz bilgiler icinBebeğimi emzirmeden sağım yaparsam 2 3 saatte 1 ortalama 120-140 arası çıkıyor.
1 ayını geçtikten sonra 3 saatte 1 120 ml süt içiyor.
Ben şu andan itibaren dondurmaya başladım stok amaçlı inşallah tüketir.