Sut sagma makinesi lansinohmu philipsmi?

Mrve95

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
238
199
29
Kizlar ben bu 2 model arasinda kaldim, sizce lansinoh mu avent mi almaliyim.

Ben giyilebilir kablosuzlardan almanızı öneririm diğeri çok zor oluyor eğer hem çocuğa bakayım hem sağım yapayım derseniz bayağı zorluyor.

Lansinoh kullanıyorum keşke ikili alsaydım dedim ve tavsiye edilen bir giyilebilir model varsa o da olur. Priz kablo vs bebekle zor oluyor belli bir noktadan sonra

İkisini de kullandım. Doğumdan sonraki ilk birkaç gün avent zaten hassas olan gögüs uçlarımı hepten mahvetti. Kullanamadım. Onu kenara atıp lansinoh aldım. Ondan çok daha memnun kaldım

Lansinoh kullanıyorum keşke ikili alsaydım dedim ve tavsiye edilen bir giyilebilir model varsa o da olur. Priz kablo vs bebekle zor oluyor belli bir noktadan sonra
İkili var bende. Ebe ikiz bebek uyarısı yapar memeye, tekini kullan asla ikisini bir arada kullanma dedi. Mastit oldum daha önce o yüzden. Kullanamadım ikisini bir arada hiç. Öyle bir şey var mı ki diyorum bazen yine de

İkili var bende. Ebe ikiz bebek uyarısı yapar memeye, tekini kullan asla ikisini bir arada kullanma dedi. Mastit oldum daha önce o yüzden. Kullanamadım ikisini bir arada hiç. Öyle bir şey var mı ki diyorum bazen yine de
Ya ben çalışıyorum ve bebiş hareketlendi artık. Öyle priz başında saatlerce beklemek kısıtlanmak benim için zorlayıcı. Ne kadar kısa o kadar iyi. Yarı yarıya süre azalacak sonuçta. Sütler şelale değil zaten bende

Reactions: Gao
Hepsiburdada ikili olan lansino 2300 lira dusmus onu almistim sorarken ama kafam karisikti tabi, giyilebilirleri bende duydum ama bir tik pahali geldi butceme :/

Hepsiburdada ikili olan lansino 2300 lira dusmus onu almistim sorarken ama kafam karisikti tabi, giyilebilirleri bende duydum ama bir tik pahali geldi butceme :/
Bebebao kullanıyorum çok memnunum ikisi 2500-2600e falan geliyor aslında onu tercih edebilirsiniz. Mochi falan pahalı

Lansinoh bir süre sonra çekim gücünde azalmaya sebep oluyor ben 6 ay lansinoh kullandım ama sana acura oneirrim çünkü hem şarjlı hem de çekim gücü çok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…