Bebek İkinci El Süt sağma makinesi arıyorum

zeynzey

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
241
201
323
Elektrikli süt sağma makinesi arıyorum. Ürün resmi ve fiyatıyla bana ulaşırsanız sevinirim. Mesaj atarsanız takip etmek kolay olur.

Elektrikli süt sağma makinesi arıyorum. Ürün resmi ve fiyatıyla bana ulaşırsanız sevinirim. Mesaj atarsanız takip etmek kolay olur.
Bende medela mini elektrikli var, canavar gibi çalışıyor :))
Düşünürsen 70tl istiyorum
Fotosunu da atarım birazdan

Bende medela mini elektrikli var, canavar gibi çalışıyor :))
Düşünürsen 70tl istiyorum
Fotosunu da atarım birazdan
Weewell süt saklama poşetlerini de hediye olarak göndereyim

Eklentiler

• image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 88
  • image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 67
  • image.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 103

Konumu inceler misiniz ?
Ilgilenirseniz anlaşırız .

Kardeş ben Lansinoh Affinity kullandım ve de daha sonra burada sattım. Tecrübeli değilsen tavsiye ederim. Fiyatı daha uygun ve de çok kullanışlı. İlanı görünce tavsiye etmek istedim. :)

Megilara resim atarsan ben medela istiyorum. Ama detaylı bilgiler vermen lazım ne kadar süredir kullanıyorsun resimleri vs

Megilara resim atarsan ben medela istiyorum. Ama detaylı bilgiler vermen lazım ne kadar süredir kullanıyorsun resimleri vs
Tatlım ben 2-3 kere kullandım, ücretsiz izne ayrıldığım için gerek kalmadı, sadece yeni doğum yaptığım sıralarda göğüslerim aşırı dolu olup beni rahatsız ettiği zaman kullandım. Bana kardeşim vermişti ikizleri var, o da sadece ilk 15 gün kullandı, sütü kesildi sonra zaten

Eklentiler

• image.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 77
  • image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…