Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende medela mini elektrikli var, canavar gibi çalışıyor :))Elektrikli süt sağma makinesi arıyorum. Ürün resmi ve fiyatıyla bana ulaşırsanız sevinirim. Mesaj atarsanız takip etmek kolay olur.
Weewell süt saklama poşetlerini de hediye olarak göndereyimBende medela mini elektrikli var, canavar gibi çalışıyor :))
Düşünürsen 70tl istiyorum
Fotosunu da atarım birazdan
Elektrikli süt sağma makinesi arıyorum. Ürün resmi ve fiyatıyla bana ulaşırsanız sevinirim. Mesaj atarsanız takip etmek kolay olur.
TEŞEKKÜR EDERİM:)Kardeş ben Lansinoh Affinity kullandım ve de daha sonra burada sattım. Tecrübeli değilsen tavsiye ederim. Fiyatı daha uygun ve de çok kullanışlı. İlanı görünce tavsiye etmek istedim. :)
Tatlım ben 2-3 kere kullandım, ücretsiz izne ayrıldığım için gerek kalmadı, sadece yeni doğum yaptığım sıralarda göğüslerim aşırı dolu olup beni rahatsız ettiği zaman kullandım. Bana kardeşim vermişti ikizleri var, o da sadece ilk 15 gün kullandı, sütü kesildi sonra zatenMegilara resim atarsan ben medela istiyorum. Ama detaylı bilgiler vermen lazım ne kadar süredir kullanıyorsun resimleri vs