arkadaşlar ben medelanın elektrikli süt sağma makinesini aldım ve nedense süt sağdığımda hiç süt gelmiyor yada yok denecek kadar az ama buna karşılık bebeğim sadece annesütü ile beslemeye başaldım uygun tekniklerle ve doktor kontrolündde bebeğin kilo alımının (yanlış emzirme nedniyle bebeğim hiç kilo almamıştı doktora gittik e doğrusunu öğrenince doktorumuz 4 günlük takip süresi verdi sadece anne sütüyle bebişim 4 günde 140 gr almış.) iyi olduğunu öğrendim ama buna karşılık ben neden süt sağamıyorum. Farklı bi teknik mi var yoksa bebeğimin emiş gücü makineden dahamı kuvvetli.Hayır süt sağıp bırakamadığım için nerdeyse evede hapsolduk.:uhm:
Sagmaya devam et 2-3 saatte bir sag makinen nasil 2 limi teklimi fotografi varsa gonderebilirmisin ben de de madela var ben cok guzel sagiyorum fotografi gonderirsen bakayim
zencefinecim belki sütün anca bebeğine yetiyodur ve sağmaya süt kalmıyodur.. hem dediğin gibi bebeğinin meiş gücü makineden daha kuvvetli.. medelanın elektriklisiyle ben de süt sağdım ben de beceremedim dedim. ama bişeyi fark ettim. önce biraz sağıp 5-10 sn dinlendirdikten sonra kanallar açılmaya başlıyo ve tekrar aynı göğsü sağdığında süt geliyo... bide aynlış emzirmeden dolayı bebeiğim kilo almıyodu demişsin. yanlış emzirme ve doğru emzirme nasılmış? öğrenmek istewrim ki yanlış emziriyosam doğru emzireyim...
bahaircim çocuğun vücudunun tam olarak döndürülerek kafasını memeye yapıştırmak lazımmış ben kuzumun sadece başını döndürüyodum aynı mısırlı firavunlar gibi ayaklar bir yaerde kafa bir yerde, meme başının hakkaten tamamının ağzına verilmesi burnunun ve çenenin memeye yapışması lazımmış, ben boğulur diye gene mesafeli tutuyodum ve asla elle göğsü sıkmamak lazımmış bu süt kanallarını tıkıyomuş basit görünüyor dimi ama ben bunu 28 gün beceremediğim için bebeğim açlık seviyesindeydi o kadar içim acıyoki anlatamam
aşkbuya bırakma sürekli emzir bakben 28 gün sonra bebeğimi tam anlamıyla emzirmeye başladım, geri çekilmez bol su iç saat başı emzir