• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El sut sağma makinası

Aylık kiralık yerler var ordan kirala burdan daha ucuza gelir hemde çok güçlü sağıyorlar

Aylık kiralık yerler var ordan kirala burdan daha ucuza gelir hemde çok güçlü sağıyorlar
O nasıl oluyor canım, kızım 10 günlük inadından meme almıyor, küçük pompayla sağıyorum, bugün üzüntüden sütüm çok az di :((

O nasıl oluyor canım, kızım 10 günlük inadından meme almıyor, küçük pompayla sağıyorum, bugün üzüntüden sütüm çok az di :KK43:(
Adı Medala arama motorundan arat istediğin sürece kullanıyorsun meme emer gibi pombaliyor sıcak kompleks yap soğan kavurması helva bol bol su dereotu ye siringa ile ver mamayi yoksa emmez seni

Adı Medala arama motorundan arat istediğin sürece kullanıyorsun meme emer gibi pombaliyor sıcak kompleks yap soğan kavurması helva bol bol su dereotu ye siringa ile ver mamayi yoksa emmez seni
Biberonu hic vermesem meme emer mi canım

Biberonu hic vermesem meme emer mi canım
Evet ya kaşıkla içir ya siringa memeyi asla bırakmaz süt artırıcı yöntemler hepsi ise yarıyor bir ay sonra hersey düzene girer merak etme gülü güle buyut bebeğini

Back