Benim ilan sayfamı inceler misiniz? Lansinoh Affinity elimde mevcut, alacak olan kişi vazgeçince aracımda orjinal kutusuyla gideceği adresi bekliyor:))
Sayfamı ziyaret eder misiniz almak isteyen arkadaştan bir süredir haber yok eğer mycey emzirme önlüğü 7 adet lansinoh poşet ve lansinoh hpa lanolin 50 gr.lık yarım krem hediyeli hepsi 105 oluyo 90 makina 15 önlük hefiyrletiulr 100 tl.ya bırakıyorum tüm belgeleri kutusu duruyor.http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-bebek-esyalari-uygun-fiyata-kacirmayin.html
canım benim lansinoh marka manuel süt sağma makinam var 16 tane de süt poşeti almak istersen görüşebiliriz. yedekleri hiç kullanılmadı, makinada 1 hafta kullanıldı.
merhaba benım elımde lansınoh cıftlı sut sagmamakınesı var
bebegım emmeye cok meraklıydı fakat hıc sutum olmadı sarılık oldugunda sagıp vermemı soledıler kı olcup ustunu mamayla takvıy edeyım dıye toplamda 2 ay emzırdım ama en fazla 50 cc oyusdende sut sagma makınam tertemız duruyor her seferınde kaynatıyordum :.. kendımce ıse basladıgımda cıftlı kolay olur dıye en ıyısını almıstım ama kısmet olmadı,fıyat ıcın bısey yazmadım sayfada ılanı var yardımcı olmaya calısırım
merhabalar, benim de elimde lansinoh affinity var. ağustosta almıştım. 2 yıl garantisi var. çok çok az kullandım adeta sıfır gibi. sütüm çok az olduğu için sadece kızıma yetiyor, o yüzden pompayı 100 liradan satışa çıkardım. yanında 3 adet süt saklama poşeti, 8 adet amerikadan aldığım organik süt çayını hediye veriyorum. şayet kredi kartına taksitle satın almak isterseniz bir 2. el satış sitesine de ilan verdim. özelden yazarsanız linkini veririm.