Bebek Beslenmesi süt sağma makinası???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tupi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
43
0
36
Ankara
bayanlar ekimde işbaşı yapacağım sütümü sağmak için bi makina alayım diyorum elle pek beceremiyorum da :) ne önerirsiniz elektrikli olanlar mı daha iyi manuel olanlar mı bi de set halinde satılanlar mantıklı mı sizce buzdolabı falan olmadığında çantada saklanma açısından mantıklı gibi geliyor bana şimdiden alıp sağmaya başlayayım diyorum çünkü işe başlayınca sütüm azalır diye korkuyorum aman ne bileyim işte kafam çok karışık

ben elektrikli almanı öneririm. manuel olanlar sütünün azalmasına sebep olabilir. medela ve chicco kullandım. chiccodan memnun kaldım. emiş gücü çok iyi. süt saklama poşetini de spectra alıyordum. muhtemelen sana da lazım olacaktır. kolay gelsin...

medeladan memnunum ben de.medelanın bi de küçük kapları var,10lu çok işime yaradı onlar süt saklamada.ama ben sağıı günlük depoluyorum.dondurucuya koymuyorum.dondurucu için de poşet almalısın.

medela elektrikliyi öneririm. ben de set halinde aldım. işten eve taşıması süt termosu le yapıyorum. biberonları koyuyorum termosa.. süresi geçmeden rvr getirebiliyorum.
sevgiler..

bendede chikkonun elektriklisi var.canımı çok acıtıyor.yanlışmı kullanıyorum acaba?

ben medala nın elektrikli olanı kullanıyorum canım pille de çalışıyor çok memnunum

medelanın elektrikli sağma makinesini kullanıorum pillede çalışıo hem.bende çalışan bi bayanım benim işime yaradı hemde canımı hiç acıtmıo.

ay çok ağolun kızlar ya pil bu pompaları çalıştırmaya yetio demek ki nedense bana pille çok güçlü çekemezmiş gibi geliyordu benimde pille çalışandan almam şart maalesef işyerimde giripde sütümü sağabileceğim hiçbir yer yok sadece tuvaletimiz kapalı alan onun dışında olan yerlerde de perde falan yok nerde yapcam bu sağma işini bilmiyorum gerçekten

medela elektrikli gerçekten iyi, elektrik kesildiğinde pilini kullanmıştım hiç fark yok nerdeyse. dondurucuda saklayacaksan poşetlerinide almalısın. arkadaşlar yazmış . sadece perde değil bu alet sesde çıkarıyor. biraz zor iş ama istenirse yapılıyor. ben kızım 2 aylıkken işe başladım. şu anda 13 aylık hala emiyor.

biraz zor olacak ama dediğin doğru önemli olan istemek :) artık sesmiş perdeymiş umrumda değil valla çok küçükmüş bebeğin sen işe başladığında canım ya nasıl yaptın nasıl alıştın

Merhabalar ben de 1 ay sonra işe başlıyorum.Kızım 6 aylık, iki gündür sütümü sağıp buzluğa atmaya başladım. Lansinoh un manuelini aldım şimdilik güzel gidiyor.

Sizler bir sağmada ne kadar süt çıkarıp depoluyorsunuz, bunun bir standardı var mı?

Kızlar Amedanın ya da lancinoh ev tipi kiralanan makinalarını bir kullansanız diğerlerini hiç beğenmezsiniz. Okadar yumuşak çekiyorki hiç acıtmıyor ve emiş gücü çok kuvvetli; Bebek emişini taklit ettiğinden göğsü uyarıyor ve çok süt çıkarıyor. Benim sütümü de fark edilir derecede arttırdı. Ben de medelanın da elektrikli pompası var ama onu kullanmıyorum. Bahsettiğim makinayı kiraladım. Diyeceksiniz "hem medelaya para vermiş satın almışsın hem de ayrıca makina mı kiraladın?"Evet, bebeğim için herşeye değer.:enbuyukkk:

İrmako bu makine ile ortalama ne kadar süt çıkarabiliyorsun ? Ben bebeğimi halen emziriyorum (6. aydayız ama doktorumun önerilerine göre bu ayda ek gıdaları tadımlık veriyoruz neredeyse ).
Manuel makine ile kızımın uyuduğu zaman bir kez sağıyorum, 150 ml falan çıkıyor... Pompa canımı hiç acıtmadı ama çıkardığım süt miktarı iyi mi değil mi bilemedim.
Acaba bu normal mi kızlar ? Yoksa bebişim emdiği için mi az geliyor?

Canım biz 3. aydayız. Bu makinayla 3 saatte bir sağıyorum. 150'den fazla çıkıyor. Senin 6. ayda daha fazla çıkması lazım. Emzirsen bile emzirdikten sonra sağım yap. Göğsün iyice boşalsın ki yeni süt üretilsin

Tamam canım ben emzirdikten sonraları sağmamıştım. Bunu da deneyeyim.
Gerçi benim cadı o kadar sık ve çok emiyor ki belki de bu sütün kaldığına da şükretmeliyim..Ek gıdalara biraz alışırsa belki depolamak için daha çok süt kalır bende..

ırmak077 bendede medelanın elektrikli pompası var.canımı çok acıtıyor.hatta göğüs ucumu kanattı sağarken süt yerine kan çıktı.elle nsağmaya çalışıyorum oda çok yorucu zaten sütüm çok yok.mama takviyesi yapıyorum.sütte çıkmayınca iyice moralim bozuluyor.bir sağma bir saatimi alıyor.benimki emmiyor zaten sağdığımı veriyorumsenin makina amedanın hangi modeli?bende almak istiyorum yeteri göğüs uçlarım acımasın sırf bu yüzden sağmaı bırakmayı mama vermeyi bile düşündüm zaten kızım çok huysuz ve 49 günlük yardımcı olusan sevinirim

İmbatela bendeki makina kiralanıyor. Sütbank-Ekosüt diye bir şirket var. Onlar kiralıyorlar. 216 518 23 60 ararsan yardımcı olacaklarından eminim. Bol sütlü günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…