- 24 Temmuz 2009
- 5.351
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Kafamın epeyce karışık olduğu bir konuda yardımınızı bekliyorum. Ben doğumdan sonra çalışmak zorundayım. Bu süre zarfında süt sağma cihazı almak istiyorum.Ne tavsiye edersiniz.
Şimdiden teşekkürler:ecrin_bebek:
Geçmiş olsun. Umarım çabuk iyileşir bebişinBen de bir alışveriş sitesinde beğendim eşim sipariş etmiş bugün bekliyorum medela elektrikli mini pompa gelecek kısmetse. Benim bebeğim bugün 10 günlük oldu. Ama hastanede yatıyor onu göremiyorum. Çünkü sütüm yetmemiş, devamlı emiyordu, doymadığı için devamlı emiyormuş meğer. Şimdi süt pompası ile sağıp vereceğim ki ne kadar içtiğini görebileyim diye. Annelere tavsiyem, bebeğiniz çok ağlıyorsa kimseyi dinlemeyin, evdeki büyüklerinize tecrübelidir diye kesinlikle güvenmeyin ve vakit kaybetmeden hastaneye götürün. Ben güvendim, bir sorunu yok dediler. Meğer bebeğim aç ve susuz kalmış. Çok üzgünüm çoookkkkk....... Şimdi biraz daha iyimiş bebişim, cumartesi sabahından beri görmüyorum. Onu çok özlüyorum. Her gün 4 saat hastanedeyim. Dikişlerim acıya acıya kuru sandalye üzerinde oturup doktoru ile görüşmeyi, süt sağıp bırakmayı bekliyorum. Ne lohusalığımı bilim ne bebişimi doya doya koklayabildim... Yeter ki o iyi olsun, ben görmemeye dayanırım. Ben bebişime bakamadım, doktor ve hemşire ablaları abileri bakıyor bebişime. Tarifsiz bir acı... Allah beterinden saklasın. Allah'ım tüm bebekleri de benim yavrumu da korusun her türlü kötülüklerden, hastalıktan....Çok üzgünüm çooooooookkkkk...........