süt sağım pompası görüşler bilgiler.

Ah_kalBiM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
723
181
123
37
İçel Mersin
merhaba arkadaşşlar.
benim kızım 2 ,5 aylık ama nedense gece 10 dan sonra bişi oluyor ve memeyi almıor daha dudaklarına değer değmez bağırıyordu. haliyle gece hiiç uyuymuyor sabaha kadar eşimle nöbetleşe bakıyorduk.
emmeyince bende süt sağım pompası aldım bebedorun manuel denemek amaçlı. pek kullanışlı değil ama yinede göğsümü sıka sıka sağdım. bu gece 10 gibi karnını biberondan sütümle doyunrdum gece uyudu.

ilk sorum tek göğsümden 35 ml felan süt geliyor. azmı çokmu sütüm yokmu yoksa anlayamadım sizinkiler ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.

2. yeni bir süt sağma pompası sipariş etti eşim gece uyuduğu için birazda acele ile netten sipariş etti. sizlere sormama fırsat vermedi. sizce bu pompa iyi sağıyormu kullanıyormusunuz
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası GittiGidiyor.com'da #39784680

kızımı iyi besleyememekten korkuyorum nolur yardımcı olun

Arkadaşlar Ameda kullananlar genelde memnun, bende Doktorumun tavsiyesi üzerine Ameda nın hastane tipi cihazını kiraladım ve süt kanallarının açılmasında ilk 15 gün en az kiralama yapmaları çok önemli....

Ben 3 ay kadar kullandım ve çok faydasını gördüm şimdi 2. çocuğum içinde aynı yöntemi yapacağım.

Ankarada Kira yapacaksanız bu numarayı mutlaka kaydedin çünkü ben çok zor buldum tek yetkili kira noktaları var ve Hastane tipi cihaz kiralıyan tek nokta 0541 246 44 66 .

Satın alacaksanız isede bağımsız motora sahip Ameda Lactaline , gibi cihazları tavsiye ederim.

Benimde sut kanallarim tikaliydi amedanin hastane tipi sut sagim makinesi cok faydali madeladan ben hic memnun kalmamistim

canım merhaba,

ben madela kullandım hiç tavsiye etmem gerçektende berbat bir pompa göğüslerimi mahvetti...

yani asla önermiyorum sana... ama almışssın ben çok fazla pompa kullandım...
hiçbirindende memnun kalmadım göğsümü ıo kadar çok gereksiz çekiyorduki her yeri yara içinde kaldı

birinden ötekine medet umdum ama yok yani...
kraft kullandım sonra,
çokta memnun kaldım canım, öneririm... kesinlikle

Cocugunuz emdiginde gelen sut miktarı pompadan daha fazla dir.pompadaki miktara bakıp sutum az geliyor demeyin.cocugun damağı meme başını uyarıyor ve daha fazla sut geliyor.ha bu arada sut ardından azıcık su verin.biberon çürüğü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…