- 16 Haziran 2024
- 15
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi Beyzanur09
Merhaba bebeğim 40 günlük emzirme sonrası iki göğüsümü sağınca 30 cc geldi sizce yeterli geliyor mu bebeğime sütüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo alımı nasıl acaba? bir de ilk defa sağdıysanız az çıkması normal emzirme sonrası da yaptığınız için az çıkmış olabilirMerhaba bebeğim 40 günlük emzirme sonrası iki göğüsümü sağınca 30 cc geldi sizce yeterli geliyor mu bebeğime sütüm
merhaba benim bebegim 2 aylik kilo alimida gayet iyi sadece anne sutu aliyo disari ciktigimda biberon kullanmak icin sagim yapip buzluga atmak istedim her yerde meme acmak zor olacagi icin ama her iki memeden 30 anca oluyo bir turlu beceremedim sagma isini kilosu az olsa bebegimin sutum az diyecegim ama 1 saat emmese gogsum hemen doluyo azda degil ama makinede bir turlu 60 cc 100 cc goremedim ne yapmam gerekiyo ne zamanlar sagim yapmam lazimSağım yaparak bebeğim e yetiyor veya yetmiyor şeklinde bir yorum yapamayız. Sağımda çıkan süt sağıma alışkın olmayan memeden makinanin gücünün yettiği kadar miktarı gösteriyor. emzirme sonrası sağım yaparak bol su içerek sık sık emzirerek sütünüzü arttırabilirsiniz. Unutmayın en iyi makina bebeğinizdir. Bebeğiniz kat kat fazlasını vakumlar. Bebeğin emdiği ile makina bir değildir.
B Beyzanur09 Göğüslerinizi sıkıyormusunuz yoksa sadece pompayı mı bekletiyorsunuz?merhaba benim bebegim 2 aylik kilo alimida gayet iyi sadece anne sutu aliyo disari ciktigimda biberon kullanmak icin sagim yapip buzluga atmak istedim her yerde meme acmak zor olacagi icin ama her iki memeden 30 anca oluyo bir turlu beceremedim sagma isini kilosu az olsa bebegimin sutum az diyecegim ama 1 saat emmese gogsum hemen doluyo azda degil ama makinede bir turlu 60 cc 100 cc goremedim ne yapmam gerekiyo ne zamanlar sagim yapmam lazim
Ben dışarda hep emzirdim .emzirme örtüsü veya bol tisortlerler giydim. Oturabildigim heryerde emzirebilir sin. Biberon riskine gerek yok. He biberon yerine silikon uuclu alıştırma bardakları dan alıp verebilirsin tabi. Alintiladigin mesajda hepsini yazmışım sağım ile ilgili. Ayrıca sağım yaptığın makinanın gücü ve başladığının memene uygun olup olmadığına önemli. Çıkan miktarı arttırmak için bol su tavsiye edebilirim. Ayrıca emzirme sonrası sağım yapıyorsanız fazlada çıkmamamsi normal.merhaba benim bebegim 2 aylik kilo alimida gayet iyi sadece anne sutu aliyo disari ciktigimda biberon kullanmak icin sagim yapip buzluga atmak istedim her yerde meme acmak zor olacagi icin ama her iki memeden 30 anca oluyo bir turlu beceremedim sagma isini kilosu az olsa bebegimin sutum az diyecegim ama 1 saat emmese gogsum hemen doluyo azda degil ama makinede bir turlu 60 cc 100 cc goremedim ne yapmam gerekiyo ne zamanlar sagim yapmam lazim