Bebek Beslenmesi süt poşetlerini atıyormusunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
278
129
648
İstanbul
merhaba arkadaşlar şimdiye kadar süt poşetlerini hep atıyordum tek kullanımlık diye eşim geçen lansinoh marka almış baya büyük bende bitanesi yıkayıp tavuk suyu vardı onu koydum ek gıdaya geçince kızıma tavuk ve et suyu koycam çorbaları için veya bizim için bulyondan daha iyi bir yemeklik yazın da rendelenmiş domates koycam bahçedeki domatesimizden ayrıca arkadaşın bakıcısından duydum tavuk suyunu buz kalıbına koyuyormuş bebek çorbası için

O ambalajlar tek kullanımlık için üretilmiş sağlık açısından sakıncası olabilir hele hele bebekler için, cam kaplar en sağlıklısı , buz kalıplarında tavuk suyuyla da hiç uğraşma taze taze yap bebişine, sağlıklı günler dilerim.....

atmıyorum canım kaynar suda beklettim bisüre 50 tane var neden atayım ayrıca tek kullanımlık olandanda aldım defalarca kullanılanlardanda aldım toplam 50 tane poşetim var ve elmayı dilimledim koydum mandalina ve portakal koydum bebegime yazın yesin diye süperde oluyo önce denemesini yaptım çözdürdümde bişeoluyomu diye eolmuyo meyvelere bende yaptım ayrıca yazın meyvelerinden koycam yaz gelincede ve patlayana kaddar atmam ben soğukta bakterive mikrop aslaolmazmış ve türemezmiş dr söyledi hatta böye yaptım deyince afferim sana dedi herkessenin gibi olsa bizim yükümüzçok güzel hafifler dedi.canım tavuk suyuna gelince tavukları etleri kuşbaşı kestir veya kes streçlere bitane bitane sar sar koy hergün 1 tanesini haşla ver canım kıymada aynışekilde 1tatlı kaşığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…