Çocuk Hastalıkları süt pompası önerileriniz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozleb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
15
0
86
İstanbul
Merhaba,

Doğum iznim biteceği ve çalışmaya başlayacağım için pompa araştırıyorum. Medela mini elektrikli ve medela swing modeli arasında kararsız kaldım. Medela swing için uyarı özelliğiyle süt sağımını kolaylaştırdığı va arttırdığı yazıyor ve bir de sessiz çalışıyormuş. Ama tabii mini elektrikliye göre daha pahalı. Eğer kullanımında pek fark yoksa boş yere fazladan para vermek de istemem tabii. O yüzden önerilerinizi bekliyorum. Bu modellerden kullanan varsa ya da belki başka marka yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. En kısa sürede almam gerekiyor artık. Çok teşekkürler şimdiden:)

bende birkaç gün ldu bu konuyu araştırıyodum

benim göğüs uçlarım problemli çok kötü çatlıyo
gerekli olabilr diye alayım diyorum

ama hepsiburada daki yorumlarda manuel olanlarıda iyi diyolardı çok para vermeye gerek yok yazıyodu
bi bak istersen

ben medelAnın mini elekt.lisini kullanıyorum tafsiye ederim işini görür swinginde pek farkı yok boş yere fazla para verme canım

Manuel düşünüyosanız Lansinohu tavsiye ederim. Lansinoh bu kadar verimliyse 3 katı para eden philips avent iyice coşturur sütümü deyip aldım ama lansinohun yarısı kadar verim alamadım.2,5 ay oldu şükür bi sıkıntı yaşamadım lansinohta, aventte maalesef elimde patladı

bende medellanın mini elektriklisini aldım ama daha kullanmadım.işe başlayınca kullanıcam artık mecbur..

ben medela' yı aldım çok memnun kaldım.kesinliklşe tavsiye ederim..çok fazla ses de çıkarmıyor

peki çok ses yapıyor mu madela mini elektrik?

ben de 2 aydır medela mini eleketrkli kullanıyorum,çok memnunum
tek sorunum ses yapıor olması ama sessiz çalışanı da var...
arada da 100 tl gibi b fark var,değer mi?? bence değmez...

ben de medelanin mini elektriklisini kullandim, evet biraz ses yapiyor ama gayet pratik kullanimli bence de hic fazla para vermeye gerek yok, zaten surada ne kadar kullanacaksin, ama manuel tavsiye etmem, elektrikli cok rahat hic degilse pompalamakla ugrasmiyorsun...
a.s

Bende 1 haftadır medela swing kullanıyorum çok memnun kaldım ve sütüm deki artışıda hisseder oldum biraz sesli ama olsun bende çok memnunum

Kızlar ben medela dan hıÇ memnun kalmadım komŞumda vardı bır kere denedım meme ucumu Çok acıttı.avent aldım aynı bebek emıŞı gıbı ayrıca sÜtÜ saĞarken mememe masaj yapıp rahatlatıyor.tavsıye ederım

benim bebeğim doğumdan sonra küveze gitti süt kanallarımı açmamı söyledi doktorum hastanedeki bir pompayla sağmıştım,elektrikli profesyonel bir makinaydı
daha sonra meme ürünleri satan bi yerden kiraladım markasını hatırlamıyorum
bir ay sonra satın almaya karar verdim medela aldım,ama sessiz çalışanından,swig ti dimi adı
çook memnun kaldım,hastanelerdeki makinalar gibi güçlü ve göğüse masaj olayı falan süper çok memnun kaldım
bi kaç kişiye daha verdim kullandılar hepsi çok memnundu
bence parana kıyacaksan 100 lira fazla ver swing al derim
bu arada bi arkadaşımda mini elektrikliyi kullanıyordu onunki benimki kadar güçlü çekmiyordu
çekim gücü çok önemli sağımda
bol sağlıklı günler

benim bebeğim hiç meme almıyor 2 aylık doğdğundan beri sürekli sağım yapıyorum. aventin elektriklisini almıştık. çok memnunum tavsiye ederim

ne alırsan al arkadaşım ama sakın wee gibi salak bi marka alma aceleyle hastanenin hemen yanındaki eczaneye girmiştik burun aspiratörü ve göğüs poması için sadece wee vardı aldık evet burun aspiratörü güzel çekiyo yumuşacık ama başlığı çok çabuk çıkıyo pompaya gelince tam bir fiyasko

ben medelanın elektirikli mini olanlarından kullanıyorum
memnunum bebeğim fazlaca emiyor ama yine de arada boşaltıyorum ki
yeni süt üretimi olsun

arkadaşlar hamileliğimin başından beri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım çok faydalı şeyler öğrendim buradan size birşey danışmak istiyorum bilmiyorum doğru yere mi yazıyorum ama ben çalışan bir anne olduğum için süt pompası almak istiyorum ebebekte chicco nun elektrikli süt pompası indirime girmiş kullanan oldu mu aranızda hiç yorum bulamadım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…