Bebek İkinci El Süt pompası arıyorum..

abcxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
162
0
116
Balıkesir
Merhaba kızlar garantisi devam eden elektrikli süt pompası arıyorum ?

Son düzenleme:
Canım mesaj kutun dolu,mesajlarım sana gitmior

bende senden cevap bekliyorum girip girip bakıyorum canım ya :) sildim tamam şimdi gönderebilirsin.

Kullanma kılavuzu ,garanti belgesi ve servis listesi

Seyahat esnasında yada temizleyip kaldırdığında kullanmak için alt ve üst kapaklar

Kapattığındaki görüntü bu şekilde

Eklentiler

• $image.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 74

Ucu her marka biberona uyumlu.aventin biberonunu kulandığım için hijyenik değil ,o yüzden avent via kap gönderiyorum içine sağım yapabileceğin aparatıyla beraber,kapağıda var,buzdoabında yada buzlukta kullanabilrsin ,ek gıdaya başlayınca yoğurt vb.mama da taşınabilir ,sızdırmaz kapaklı canım

Buda via kaplı görüntüsü

Eklentiler

• $image.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 73

Elektrik kablosu,yedek iç aparat açılmamış pakette,pompayı manuele çevirmek istersen ki aparatlar ,

Seyahat esnasında pilli kullanım,4 kalem pille çalışıyor,hayat kurtarıyor geçekten , birde elbiseye sıkıştıraileceğin kancası var elinde tutmayada gerek kalmıyor

Resim bu kadar yükledim canım daha istersen görüşelim ,umarım beğenirsin

bende ameda lactaline var çift pompalı zaten 1 ay kullanabildim .tertemiz tüm parçaları tam,e-bebekten aldım garantisi devamediyor istersen resimleri gönderebilirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-yakin-fiyata-kadar-iyisini-bulamazsiniz.html garantisi devam eden ürünümü inceleyin isterseniz.bu 2. makinem.1. lansinohtu ve onu kullandım ama emiş gücü çok açısından ameda 1 numara ve acıtmıyor sesi de diğer ürünlere göre baya az.bebeğim emmeyince bunun daha iyi olduğunu araştırmaları sonucu bulan eşim aldı.doğru düzgün kullanamadan ek gıdaya geçtik.taksidi hala devam ediyor.ama sağ göğsümü bebeğim emmiyordu ters geliyordu ve günde 10 cc çıkıyordu bu makineyi 2 gün düzenli denedim çoğalttı.açıkçası makine kullanmaktan üşeniyorum ikisi de kızımın odasında kutuda duruyor.keşke ilk amedayı alsaymışız .2. bebek düşünmediğim için satmaya karar verdim.sitenin birinde bu ürünün bilmemkaçıncı elini bile 100 tl ye alıyorlar.kaç kişi kullandı allah bilir.faturası garantisi duruyor.

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar eşim almış gelmiş şaşırdım bende :) lansinoh elektirikli çiftli affinitty pompa. çok kötü yorumlar okumuştum ama çok rahat ve güzel çekiyor almak isteyen olursa alabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…