Banada öyle demişti canım biz baya bi mesajlaştık kendisiyle %85 ihtimal var ama kesin diyemem demişti ben gittim hsg çok basitti hiç acı olmadı diyebilirim bu arada ben normal muayeneden bile kaçan biriyim. Açma işlemine geçince biraz sancım oldu ama dayanılacak seviyedeydi ben biraz panik yaptım Cevat beyin istediği şekilde duramadım haliyle baya zorlandı işlem uzun sürdü. Böyle şiddetli adet sancısı gibiydi ama korkma panik yapma beni görsen nasıl allahım nolur acımasın diye bağrıyordum ama öyle aşırı acıyan birşeyde yok sanki anlık panik atak geçirmiş gibiydim. Hemşireler mükemmel benim elimi sık diye sesleniyorlardı
sağolsun benimle çok uğraştılar sonunda Cevat bey yanıma geldi ve güzel haberi verdi çok zorladım adamı utanmıştım
sonra sancım devam ediyordu bi odaya götürdüler 10dk uzandım birşeyim kalmadı koşa koşa otobüse gittim
kanamam falan da olmadı önceki hsg de anezteziliydi ne yürüyebildim 3 gün de ağrı kanama çektim. Başta burayı bilseydim keşke dedim
ayy çok konuştum hakkını helal et canım inşallah hayırlı güzel haberlerini verirsin