süt koruyor

3 ay önce sezeryanla doğum yaptım 40 gün sonra az miktarda kanamam oldu şuan 11 gün geçti emzirdiğim için sütün koruyor dur o yüzden hasta olmuyorsun diyorlar kafam karıştı korkuyorum gebelik ten de idrar testi yaptım negatif çıktı

Sut korumaz hamile kalabilirsin ama.adet.bi sure olmaman normaldir kisiye gore degisir emzirdigin icin yumurtaliklarin az calisir kimisi 3 ay da olur kimisi 1 yilda ama dikkat etmek gerekir hamile kalmamak.icin

Sut koruyo olayi sacma. Bizim gelinimiz o sekilde hamile kaldi ikincisine. Dikkat etmek lazim. Kocami memnun etcem diye hic bu riski goze almam yani

Valla erkeklerin umruuunda degil sen perisan olmussun aci cekmissin cocuklarla bunalmissin vs vs. O yuzden kendinizden ödün vermeyin. 5 yillik evliyim ben bunu ogrendim yani bu surecte
Sen 5 yılda öğrenmiş sin ben 1 yılda:) bnim ki daha erken olmuş galiba anca kendilerini düşünüyorlar çocuğu sev ağlarken anneye Bencillik hat safhada

Sen 5 yılda öğrenmiş sin ben 1 yılda:) bnim ki daha erken olmuş galiba anca kendilerini düşünüyorlar çocuğu sev ağlarken anneye Bencillik hat safhada
Canim ben daha 1 ay once dogum yaptim. O yuzden daha net gozlemledim simdi :) 5 sene sevgili gibi takildigimiz icin anlayamadim. Simdi fark ediyorum yoruldugumu uykusuz kaldigimi pek umursamio gibi :)

Benim eşim umirsamaz bn evden çıkarıyorum o çıkıp çıkıp geziyor ben daralmisim çocuk ağlamış uyumamış hic umrunda degil uyanıp sabırlı ol diyip uyuyo

Gece bebegim agliyo o hiiic duymuyo bile valla :) amaan o yuzden diyorum onlar kendini dusunuosa bizde kendimizi dusuncez :))) sende akilli davran prezervatif kullansin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…