Haklisin sonucta biz cekiyoruz kolay birşey değilSut koruyo olayi sacma. Bizim gelinimiz o sekilde hamile kaldi ikincisine. Dikkat etmek lazim. Kocami memnun etcem diye hic bu riski goze almam yani
Valla erkeklerin umruuunda degil sen perisan olmussun aci cekmissin cocuklarla bunalmissin vs vs. O yuzden kendinizden ödün vermeyin. 5 yillik evliyim ben bunu ogrendim yani bu surecteHaklisin sonucta biz cekiyoruz kolay birşey değil
Sen 5 yılda öğrenmiş sin ben 1 yılda:) bnim ki daha erken olmuş galiba anca kendilerini düşünüyorlar çocuğu sev ağlarken anneye Bencillik hat safhadaValla erkeklerin umruuunda degil sen perisan olmussun aci cekmissin cocuklarla bunalmissin vs vs. O yuzden kendinizden ödün vermeyin. 5 yillik evliyim ben bunu ogrendim yani bu surecte
Canim ben daha 1 ay once dogum yaptim. O yuzden daha net gozlemledim simdi :) 5 sene sevgili gibi takildigimiz icin anlayamadim. Simdi fark ediyorum yoruldugumu uykusuz kaldigimi pek umursamio gibi :)Sen 5 yılda öğrenmiş sin ben 1 yılda:) bnim ki daha erken olmuş galiba anca kendilerini düşünüyorlar çocuğu sev ağlarken anneye Bencillik hat safhada