• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süt kesiği gibi akıntım böyle geçti

lilitth

şeytanın bacağını kıracak
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
106
1
26
İzmir
merhaba kızlar son birkaç haftadır cok şiddetli genital akıntım vardı süt kesiği gibi :s gerçekten rahatsız edecek derecede pis kokuyordu :s sanırım üşüttüğüm için oldu doktordan randevu almışken gitmeme gerek kalmadı. Son 1 haftadır ayaklarıma bakım amaçlı hergün çiçek banyosu yapıyordum( çiçek banyosu tarifini merak edenler için açtığım konular arasında yer alıyor) ardından biliyorum hava aşırı derecede sıcak ama güzellik uğuruna :)) çoraplarımı ütüleyip sıcak sıcak ayaklara geçiriyordum :)) sanırım ayaklarımı sıcak tutmak iyi geldi ve akıntıdan da kötü kokudan da eser kalmadı. eğer böyle bir sorununuz varsa hergün sıcak suda 20 dk kadar ayaklarınızı tutmanızı tavsiye ediyorum

geçmiş olsun bence bi an önce doktora git yumurtalıklarda iltihap olduğu zaman da kötü kokulu akıntı olabiliyo böyle bi sorunun varsa tedavi olmanda fayda var

geçmiş olsun bence bi an önce doktora git yumurtalıklarda iltihap olduğu zaman da kötü kokulu akıntı olabiliyo böyle bi sorunun varsa tedavi olmanda fayda var

ben de öyle düşündüm internetten araştırdım önce büyük ihtimal iltihaplanma oldu en yakın zamanda görünücem yine bi doktora

Back