S Sehereker Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2020 2 0 1 34 10 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehereker #1 Süt kanalı tıkanıklığı için bentonit kili duydunuz mu? Deneyen var mı?
gnalcakan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 331 1.092 33 11 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehereker #2 Sehereker .!.: Süt kanalı tıkanıklığı için bentonit kili duydunuz mu? Deneyen var mı? Genişletmek için tıkla... evet ise yariyor
Sehereker .!.: Süt kanalı tıkanıklığı için bentonit kili duydunuz mu? Deneyen var mı? Genişletmek için tıkla... evet ise yariyor
S Sehereker Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2020 2 0 1 34 12 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sehereker #3 gnalcakan .!.: evet ise yariyor Genişletmek için tıkla... Nasıl kullandınız acaba? Ben de tesadüfen bir büyüğümden duydum başkili sar geçer dedi. Araştırdım biraz herhalde diğer ismi bentonit kiliymiş.
gnalcakan .!.: evet ise yariyor Genişletmek için tıkla... Nasıl kullandınız acaba? Ben de tesadüfen bir büyüğümden duydum başkili sar geçer dedi. Araştırdım biraz herhalde diğer ismi bentonit kiliymiş.