Süt iznim bitiyor :(

beril78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
294
1
96
İzmir
Kızlar yaaa çok dertliyim ben ...bebişim doğdu evde doğum iznini kullandım 3,5 ay ne güzel geldi valla sonra iş zamanı geldi çattı nasıl başlıcam diye kara düşündüm durdum.işe başladım ama aklım hep evdeydi.sonra dedimki kendime amannnn dedim çok şükür süt izni var 1,5 saat erken çıkabilicem iş yerinden.şimdi oda bitiyor.
Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum
kızımdan ayrı kalmak çok koyuyor valla onu çok özlüyorummm
neden bizede yurt dışında olduğu gibi hem 3 sene izin hemde maaş verilmiyor sanki offf yaaaaaa offf
nasıl dayanıcaz hadi kendimi geçtim kuzucum nasıl dayanacak
akşamları anne babayı görünce çocuklar altın bulmuş gibi seviniyorlar valla.gün içinde unutsalarda ben eminimki onlarda eksikliğimizi nasıl hissediyorlardır.

canım çok can yakıcı bişey bu bende memurum ücretsiz izndeyim şu an birkaç ay sonra biticek aylardır kara kara düşünüyorum..bakıcı kreş bir yandan da nasıl ayrılıcam diye...daha 1 dakika ayrı kalmadık da belki garip ama öylekaydirigubbakcemile3

yurtdışındakilere özenip üzüleceğinize bana bakıp sevinin bence

ben öğretmenim..yaz tatilinde doğum yaptığım için doğum öncesini atamadım sonraya.. bebeğim 8 haftalıkken görev yerime hakkarye geldim. babasından da uzakta bebeğim şimdi 2,5 aylık...

allah kolaylık versin kızlar ya gerçekten zor ama alışılır heralde yaa, bebeğimize 6 aylık hamileydim bıraktım işi 5 aylık olduk artık bilmiyorum çok zor ayrılmak

ben hamileyken bebeğim için işimi bıraktım,5 bucuk aylık oldu hala bırakamıyorum.iş teklifleri geliyor en azından 6 ay dıye ısrar ettım ,o da bitti.bebegımın ıhtıyacları ıcın baslamam lazım ama şimdi nasıl ayrılıcam dıye ıcım kotu oluyor.bebegım hergun sadece 3 saat gorecek o da uyumazsa.baskası nasıl bakacak nasıl egıtecek ,içim hiç rahat degıl.annem baksa bıle degıl cunku en ıyı ben bakabılırım baskası nasıl bakar.:

Benimde doğum iznim bitmek üzere malesef .Ücretsiz izin alıcam 6aylık olana kadar yanında olmak istiyorum ek gıdaya geçer en azından.Aslında işveren isterse süt iznini saat olarak değil de toplu olarak verebiliyor 2ay sanırım ,aklında olsun

Bende bayramdan sonra işe başlayacağım. 3,5aylık olaacak ozaman. Bana çok düşkün, daha doğrusu memeye:) Nasıl ayrılcaz bilmiyorum. Biberonda almıyor, yalancı emzikde emmiyor. Hadi emziyi geçtim de biberonda istemiyor, ille de memeden emecek. Ben yokken ne yapacak(( Annem kaşıkla besleyecek artık. Süt izinlerimi de günlük kullanmak istiyorujm, inşallah işyerinden sorun çıkarmazlar, işleri bahane etmezler. Keşke ücretsiz izin alabilseydim ama işyerimden dolayı alamıyorum. Beni dörtgözle bekliyorlar, işlerimi devrettiğim kişide zorlanmaya başlamış. OFff OFff son 20günüm kuzumla;(((((

ücretsiz izin senin yasal hakkın işverenin bu izni vermeme gibi bir durumu olamaz aslında..
Benim sıpada emzik almıyor, biberon alıyordu geçen hafta onuda bıraktı malesef...
Kaşıklada beslemek çok zor Allah yardımcın olsun........

Olamazda işte ne bileyim, rica minnet bekliyorlar. Kararsızımda. Ne yapacağımı şaşırdım.
off bak yine sıkıntı çöktü içime;(

haklısın canım ya 3 çocuk yap deniliyor ama nasıl bakıcaksınız hem çalışıp hem nasıl ilgilenceksiniz şuda size destek yada izin denilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…