Evet canım süt iznini ne zaman kullanacağına karar vermek senın hakkın ister parça parça ister tek seferde kullanırsın.Yani öğleden önce okula gitmeyebilirsin.
Süt izni kullanırken de tabii ki maaş karşılığını doldurman gerek.
Ben de bişey sormak istiyorum süt izni doğumdan sonraki ilk 6 mı 3 saat yoksa doğum izni bittikten sonraki ilk 6 ay mı 3 saat?
Evet canım süt iznini ne zaman kullanacağına karar vermek senın hakkın ister parça parça ister tek seferde kullanırsın.Yani öğleden önce okula gitmeyebilirsin.
Süt izni kullanırken de tabii ki maaş karşılığını doldurman gerek.
Ben de bişey sormak istiyorum süt izni doğumdan sonraki ilk 6 mı 3 saat yoksa doğum izni bittikten sonraki ilk 6 ay mı 3 saat?
çok haklısın sanırım merkezde öğretmensin süt izni kullanabiliyorsun bence bu durumu çok iyi öğrern müdürlerin insiyatifinde değil sorun çıkarırsa çatır çatır hakkını yedirme erkekler analığın nekadar zahmetli olduğunu bilmiyorlar bilseler yasalar bu şekilde olmazdı zatenbirsey daha sorucam.günde 3 saat süt izni kullanıp nasıl maaş karşılığını doldurayım.3 saat vermeleri biraz saçma olmuş o zaman.öğleden sonra 2 saat girersem haftada 10 saat yapar.15 saat maaş karşılığı olması lazım.yine yasada açık var.doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar.her yerde farklı uygulamalar var.
birsey daha sorucam.günde 3 saat süt izni kullanıp nasıl maaş karşılığını doldurayım.3 saat vermeleri biraz saçma olmuş o zaman.öğleden sonra 2 saat girersem haftada 10 saat yapar.15 saat maaş karşılığı olması lazım.yine yasada açık var.doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar.her yerde farklı uygulamalar var.
ben de öğretmenim ama bildiğim kadarıyla öğretmenin süt izni die bişey yok, o sadece 8-5 çalışan memur için geçerli.bence de açıklamayı düzgün yapmalılar. benim mantığıma aykırı, günde 2 saat ders ve maaş. bu konuda ilçede çalışan arkadaşlarımdan da duymuştum, süt iznimiz yok bizim demişlerdi. ben de aylıksız izin kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?