• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süt iltihaplanması-mastit:(

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.244
12
358
Diğer
Kızlar merhaba
kızım 14 aylık, 2 gün önce ateş, titremei grip belirtileri gibi halsizlik başladı, ve tek göğsüm şişti, beze gibi yumrular oluştu içinde, sonra ağrı, sızı ve kızarıklık..doktor süt iltihaplanması
( mastit) dedi bakar bakmaz.. antibiyotik verdi, ama geçmezse genel cerrahiye yönlendiririm, apse olursa operasyon gerekir dedi, korkuyorum, ne kadar da geçer ? fikirlerinizi bekliyorum, endişeliyim çok..kızarıklık geçti bugün ama o bezeler aynen duruyor

bende yaşadım canım aynısını,antibiyotik 10 gün kullandım,bişeye yaramadı,şiringayla çekmeye çalıştı,katılaşmış en sonunda 10 gün penisilin iğnesi yedim o geçirdi,ama asıl burdaki püf noktası sürekli o göğsü bebeğine emzirtmek,ucunda sütün sarı gibi geliyor ,sonra düzeliyor,ılık duşlar ve sıcak kompres de çok işe yarıyor,şimdiden geçmişler olsun

umarım hemen geçer, kızarıklığı geçti bayağı ama zonkluyor hala.. ooof emzrimek güzel ama bu mastit işi canımı çok sıktı son günlerde kızlar ya, desteklerinize ihtiyacım var:53:

Back