• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süt içmeyi bıraktım ve akıntıdan eser kalmadı

tatucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
238
12
46
Adana
arkadaşlar geçenlerde bir yazı okumuştum.süt içmenin kadınlara faydadan çok zarar getirdiğine dair.yani süt kadından çıkmalıymış kadının içine girmemelişmiş.işte bununla alakalı bir yazı.belki googleden ararsanız bulursunuz.işte o yazıdan sonra süt içmeyi terk ettim kalsiyum ihtiyacımı soğandan kru erikten ve yeşil sebzelerden karşılıyorum.süt içmeyi kestiksen sonra inanılmaz şekilde akıntının azaldığını fark ettim.ve normal genç kızlık dönemlerindeki gibi bir dönem geçiriyorum şuan tertemizim.eğer vajinal akıntılardan şikayetçiyseniz dilerseniz birde bunu deneyin.

yetşkinlerde süt içmenin yararlımı zararlımı olduğunu yada pastörize sütün zararları adı altında binlerce araştırma ve yazı var.hepsi googlede mevcut.ben demiyorum uzmanlar diyor.bende denedim gördüm.denemekte yarar var.sadece deneyeceksiniz hepsi bu.ayrıca kemik erimesi ençok süt tüketilen ülkelerde yaygın bunu artık herkes bilior.Avrupa yıllardır bilinen büyük bir yanlıştan dönmeye çalışıyor.

iyi ama sütü bıraktın peynir yoğurt onları da mı bırakacaksın ben onlar olmadan yaşayamam

Back