Bebek Beslenmesi süt için boza ne miktarda tüketilmeli?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

my_babe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
158
0
96
Sinop
kızlar sütümün artması için yapmadığım bir tek boza kalmıştı, o da mevsim dolayısıyla yoktu. şimdi çıkmış eşim görünce markette hemen almış ama bozayı günde kaç bardak içmek lazım acaba? ben 1 bardak gündüz 1 bardak gece içiyorum ama 2 bardak çok mu olur acaba? baya kalorili bişeymiş galiba

Valla ben de çok merak ediyorum. 1 litresinede 2400 küsür kalori varmış.kilo yapmamasi mümkün değil gibi ama bazı uzmanlar günde 3 litre su ile boza içersen yağ yakma özelliği varmış

Valla ben de çok merak ediyorum. 1 litresinede 2400 küsür kalori varmış.kilo yapmamasi mümkün değil gibi ama bazı uzmanlar günde 3 litre su ile boza içersen yağ yakma özelliği varmış

Bu hesaba gore 100 ml yani bir cay bardagi 240 kalori eder. Birara ogun yapılabilir bence. Sonrasındaki ogun az yenirse problem olmaz herhalde.

ben oğlumu emzirirken sabah,öğlen,akşam 1 su bardağı içtim.kış ayına gelmişti doğumum.sütümü çok arttırdı.hiç kilo almadım.zaten emzirerek te kalori harcıyorsunuz.şekerli gıdaları çok tüketmeyip sadece boza içerseniz kilo yapmaz bence.hiç diyet yapmadan sadece emzirerek 9 kg vermiştim ben.tabi bunda bebeğin uykusuz olması da etkiliydi :)

Back