Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar,
Şu an Chicconun devrilmez bardağıyla süt içmeye çalışan kızım elinde bardağı
çalkaladığı için her yanımız süt oluyor. Kulplu damlatmaz bardak almak istiyoruz.
Avent Magic çok estetik göründü gözüme, fiyatı önemli değil 1 kere alınacak çünkü.
Bu marka yada başka marka kullananlar, almayı düşünenler ...
Beslenmede en iyisi hangisidir? Emme, tutma vs bakımından...:uhm:
haaahhh geldim sonunda..buyrunnnnnnnnn
canım ben hala su ve süt biberonu olaak ayrı ayrı kullanıyorum.alıştırma bardağı bile almadım.mafoldumben
alya da sanırım artık yavaş yavaş kendi içmeye hazır gibi görünüyor,biberonu kendi tutmak istiyor.ağzına götürüyor istemediğinde çıkarıyor filan.
bu topici takip edicem.
Avente şimdi bende baktım çok mantıklı görünüyor..
Canım Alya içebilir artık, kulplu bir alıştırma bardağıyla ver eline.
Bizim kız biberon hiç almadı ya hep bu chicconun bardağını kullandık. Onunla su içiyordu
sonra sütte koymaya başladım, şimdi süt için ayrı almak gerekti.
bende bu konuyu düşünüyorum bu aralar ama bizim biberonlarımızın hepsi cam
ben cam kullanma taraftarıyım ama bu alıştırma bardakları plikarbonat oyüzden terddütlüyüm
alıp almamakta
nuby kullanıyoruz, memnunum.. fiyatı da aventle aynı hemen hemen..
chicco devrilmez bardak bizde de var ama çok akıyor sallayınca :) onu yalnızca evde su içerken kullanabilyoruz..
Nuby nin damlatmayan bardağını kullanmıştık çok memnun kalmıştım ama diş çıkarma dönemlerinde çiğniyorlar ve bir süre sonra yırtılıyor bu tür uçlar, onun dışında hiç akıtmıyor bir yere giderken çantanın içine dökülmemesi çok iyi;
nuby kullanıyoruz, memnunum.. fiyatı da aventle aynı hemen hemen..
chicco devrilmez bardak bizde de var ama çok akıyor sallayınca :) onu yalnızca evde su içerken kullanabilyoruz..
Nubylerde çok şıktı canım hepsine baktık. Nuby nin uzun saplı kaşıklarını kullanıyorduk artık evdeki çatal kaşıkla yediriyorum, zaten çopunlukl akendi elleriyle beslenmek istiyor:lepi:[
Chicco devrilmez bardağı ben de mama sandalyesinde kullanıyorum.
Hımm.. Silikon? Olabilir canım. Hangisi hoşuna giderse. Bir de bebeğin hangini
severse . Bazen alıştıkları şeyden başka birşey istemiyorlar, işt eo zaman verdiğin para
ziyan oluyorbenneyaptımki
Nuby nin damlatmayan bardağını kullanmıştık çok memnun kalmıştım ama diş çıkarma dönemlerinde çiğniyorlar ve bir süre sonra yırtılıyor bu tür uçlar, onun dışında hiç akıtmıyor bir yere giderken çantanın içine dökülmemesi çok iyi;
ebrizm sürekli mi akıtıyor?? İçinden çektikten sonra valfin içinde kalan sıvı akıyordur belki.
Akıtmayla ilgili bir problem yok bizde fakat mama sandalyesinde kullanırken yere atıyor
zaman zaman gevşiyor.