• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Süt içerken kullanmak için en iyi datlatmaz bardak hangisidir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

R2D2

Aklım sukut-u sever benim
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
869
3
641
Arkadaşlar,
Şu an Chicconun devrilmez bardağıyla süt içmeye çalışan kızım elinde bardağı
çalkaladığı için her yanımız süt oluyor. Kulplu damlatmaz bardak almak istiyoruz.

Avent Magic çok estetik göründü gözüme, fiyatı önemli değil 1 kere alınacak çünkü.

Bu marka yada başka marka kullananlar, almayı düşünenler ...
Beslenmede en iyisi hangisidir? Emme, tutma vs bakımından...:uhm:

haaahhh geldim sonunda..buyrunnnnnnnnn
canım ben hala su ve süt biberonu olaak ayrı ayrı kullanıyorum.alıştırma bardağı bile almadım.mafoldumben
alya da sanırım artık yavaş yavaş kendi içmeye hazır gibi görünüyor,biberonu kendi tutmak istiyor.ağzına götürüyor istemediğinde çıkarıyor filan.
bu topici takip edicem.
Avente şimdi bende baktım çok mantıklı görünüyor..

Canım Alya içebilir artık, kulplu bir alıştırma bardağıyla ver eline.:emir_bebek:

Bizim kız biberon hiç almadı ya hep bu chicconun bardağını kullandık. Onunla su içiyordu
sonra sütte koymaya başladım, şimdi süt için ayrı almak gerekti.

Dün markette de baktık Nuby vardı oda güzeldi.

Bilemiyorum işte kullananlar yazarsa öğreneceğiz.

canım ben bebedorun aldım damlatmaz bardağını çok memnunum kızımda rahat içiyor

bende bu konuyu düşünüyorum bu aralar ama bizim biberonlarımızın hepsi cam
ben cam kullanma taraftarıyım ama bu alıştırma bardakları plikarbonat oyüzden terddütlüyüm
alıp almamakta

aventin bpa sız ürünleri türkiyeye geldimi haberiniz varmı
yoksa hala bpalı ürünlerin stoklarını türkiyede bitirmeyemi çalışıyor
avrupada yasak olduğu için..

canım ben bebedorun aldım damlatmaz bardağını çok memnunum kızımda rahat içiyor

Canım teşekkür ederim cevap için.

aventin bpa sız ürünleri türkiyeye geldimi haberiniz varmı
yoksa hala bpalı ürünlerin stoklarını türkiyede bitirmeyemi çalışıyor
avrupada yasak olduğu için..

Bu konuda bilgim yok canım.:uhm:

Biz biberon maması veya biberondan herhangi birşey içirmedik bugüne kadar.
Sütü de ılık yada sıcak değil soğuk veriyorum, zira.

Bildiğim kadarıyla, polikarbonların içindeki zararlı madde, ısıya duyarlı olduğu
için ısıyla birlikte içindeki sıvıya geçiyor.

nuby kullanıyoruz, memnunum.. fiyatı da aventle aynı hemen hemen..
chicco devrilmez bardak bizde de var ama çok akıyor sallayınca :) onu yalnızca evde su içerken kullanabilyoruz..

Canım teşekkür ederim cevap için.

Bu konuda bilgim yok canım.:uhm:

Biz biberon maması veya biberondan herhangi birşey içirmedik bugüne kadar.
Sütü de ılık yada sıcak değil soğuk veriyorum, zira.

Bildiğim kadarıyla, polikarbonların içindeki zararlı madde, ısıya duyarlı olduğu
için ısıyla birlikte içindeki sıvıya geçiyor.

evet ısıyla geçiyor deniyor bende nubynin tamamen silikon olanını düşünüyorum
ama damla akıtmazmı onu bilmiyorum

Nuby nin damlatmayan bardağını kullanmıştık çok memnun kalmıştım ama diş çıkarma dönemlerinde çiğniyorlar ve bir süre sonra yırtılıyor bu tür uçlar, onun dışında hiç akıtmıyor bir yere giderken çantanın içine dökülmemesi çok iyi;

17700256s7v.jpg

nuby kullanıyoruz, memnunum.. fiyatı da aventle aynı hemen hemen..
chicco devrilmez bardak bizde de var ama çok akıyor sallayınca :) onu yalnızca evde su içerken kullanabilyoruz..

Nubylerde çok şıktı canım hepsine baktık. Nuby nin uzun saplı kaşıklarını kullanıyorduk artık evdeki çatal kaşıkla yediriyorum, zaten çopunlukl akendi elleriyle beslenmek istiyor:lepi:[
Chicco devrilmez bardağı ben de mama sandalyesinde kullanıyorum.

evet ısıyla geçiyor deniyor bende nubynin tamamen silikon olanını düşünüyorum
ama damla akıtmazmı onu bilmiyorum

Hımm.. Silikon? Olabilir canım. Hangisi hoşuna giderse. Bir de bebeğin hangini
severse . Bazen alıştıkları şeyden başka birşey istemiyorlar, işt eo zaman verdiğin para
ziyan oluyorbenneyaptımki

Nuby nin damlatmayan bardağını kullanmıştık çok memnun kalmıştım ama diş çıkarma dönemlerinde çiğniyorlar ve bir süre sonra yırtılıyor bu tür uçlar, onun dışında hiç akıtmıyor bir yere giderken çantanın içine dökülmemesi çok iyi;

Evet canım sanırım yumuşak değilde sert uçlar daha iyi. Çünkü ısırıyorlar.yerimseniben

avent ,n alıştırma bardağını aldım ben kızıma ama akıtıyor bizim ürünümüzdemi bir sorun var acaba kullanalardan yardım rica ediyorum

Avent Magic damlatmaz bardak aldık.
Sert ağız ucu olandan 12 + yani.

ebrizm sürekli mi akıtıyor?? İçinden çektikten sonra valfin içinde kalan sıvı akıyordur belki.
Akıtmayla ilgili bir problem yok bizde fakat mama sandalyesinde kullanırken yere atıyor
zaman zaman gevşiyor.

Back