Süt hormonunuz yüksek çıktı mı ?

b9096brc

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
662
181
23
30
Kızlar süt hormonu yüksekliği neden olur? Bende 39 çıktı ilaç verdi kullanıyorum gebeliği engellermiş sizde de oldu mu?

evet benim 38 çıktı doktor tek başına engel oluşturmaz dedi diğer hormonlar normaldi ilaca gerek yok dedi sonraki ay kendiliğinden 19 a düştü

Kızlar süt hormonu yüksekliği neden olur? Bende 39 çıktı ilaç verdi kullanıyorum gebeliği engellermiş sizde de oldu mu?
Canım bende 52 çıkmıştı. Bir kaç gün sonra tekrar ettirdim 26 ya düşmüştü. Süt hormonu her şeyden etkileniyor. Mesela bir gece önce yeterince uyumadıysan yüksek çıkıyor. Bebeğini 2 saatte bir emziren annelerin uykusuz kalmaları aslında süt hormonunu harekete geçirip yükseliyor. Bunun gibi bir hormon aslında. Teste gitmeden 2-3 gün iyi uyumaya, spor yapmamaya,yorulmamaya özen göster.

Bence testi bir kaç gün dinlenip tekrar ettir canım. Ben ilaca gerek olduğunu düşünmüyorum. Ben de doktoruma sormuştum. Bu hormon problem değil. Tekrar edelim, yine yüksek çıkarsa ilaç yazarız demişti.
Evet doktorların yüzde 80 i hemen ilaç yazıyor ama bilinçli doktorlar hemen vermiyor ilaç, diğer hormonlarda sorun yoksa düşüyor zaten Prolaktin ben ilk çok tribe girmiştim ilaç vermedi diye sonraki testte 19 a düştüğünü görünce gidip doktoru öpesim geldi yalancı yükseklikler çok oluyor bu hormon da 50 üstünü ciddiye alırım demişti benim doktorum

Evlendigim ilk sene göğüslerim çok ağrıyordu ve süt geliyordu ara sıra kontrol amaçlı gittiğimde prolaktin yani süt hormonum 39 çıktı doktor hemen ilaç verdi ve korun dedi bana. Sonrasında hormon düştü ilaca bağlı olarak.Daha sonraki sene şehir degistirdim ve başka doktora gittim o gün de çok uykusuz ve yorgundum yine yüksek çıktı prolaktin ve bu seferki doktor hemen ilaç vermek yerine bir hafta sonra gel tekrar edelim testi dedi ve gerçekten gittiğimde düşmüştü . Prolaktin hormonu herşeyden çok çabuk etkilenirmis yorgunluk uykusuzluk ve STRES en büyük etken stres. Bu arada ikinci seferde ben adacayi içmiştim düzenli olarak onun faydası olmuş mudur bilemiyorum geçmiş olsun

Benim de süt hormonum 30du yüksek dedi ilaç verdi 1 ay kullandım ama korun falan demedi bana doktor sonra 2 ye düştü değerim o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…