canımmmmmmm
harika bir haber buuu hadi bakalım uzun çalışmalar seni beklliyor adetlerin düzenli olduğuna göre 16 ekim civarında yumurtlayacaksın.. gün aşırı ilişki şart vee en önemlisi beline yastık koy ve 1 saat kalkma yataktan oldu mu????
ayy hadi bakalım Rabbim hayırlısıyla versin sağlıklı bebişler
çok sevindim canım ya hiç kafana takma stres yapma tekrar yükselmesin tedavine devam et inş tez zamanda hayırlı haberlerini alırız çok sevindim düşmesine ya...
canımmmmmmm
harika bir haber buuu hadi bakalım uzun çalışmalar seni beklliyor adetlerin düzenli olduğuna göre 16 ekim civarında yumurtlayacaksın.. gün aşırı ilişki şart vee en önemlisi beline yastık koy ve 1 saat kalkma yataktan oldu mu????
ayy hadi bakalım Rabbim hayırlısıyla versin sağlıklı bebişler
ben polikistik over hastasıyım hastalığımı ilk öğrendiğimde benim de prolaktin hormonum yükseldi zaten çok yaygın bir ilacı var 3 hafta kullandım ve düştü. prolaktinin yükselmesi gebelik sonrası doğal koruyucudur ve gebe kalma şansını azaltır o yüzden mutlaka düşürülmeli
slm kızlarrr adet düzensizliğimin sebebi süt hotmonumun yüksekliğiymişşş 1 aydır dostinex kullanıyorum dostinex adet düzensizliği yapar mı benim 2 gün gecikti de...
farlutal kullanıp 06.10.2011 de adet oldum..3. günü test yaptırdım prolaktinim 61,3 çıktı.. 20.10.2011 de tekrar hasta oldm...Dr izinde ne sonucumu gösterebildim nede durumu anlatabildim..Bu arada yaşım 27..Yakında evleneceğim umarım bebek konusunda bi sıkıntı yaşamam...
Arkadaşlar benim de sınırdan biraz yüksek çıkmıştı. doktor ilaçlık bir durum değil dedi. adetim düzenli ara sıra ara kanama olur ama genelde düzenlidir. bana bebek olmaz filan demedi. bildiğim kadarıyla troit çok önemli. diğerleri ilaçla çözülebilir. troıt hormonu bir çok şeyi etkiliyor vücutta ve tedavisi de zor...
merhaba arkadaslar benim de prolaktinim 46 sinir 26 doktor adet duzensizligi gogusten sut gelme falan varmi diye sordu yok deyince ilac vermekten vazgecti ne yapmaliyim tekrar doktora gitmelimiyim hamile kalmami engellermi
iste ayni sey benimde basi,mda benn yurtdisinda yasiyorum dün dr aradim ve süt hormonum artik düsdügünü her an icin hamile olacagimi söyledi bende 45 tane hap yuttum her gün bi tane ama yutmaya devam edecegim daha insallah alllahim yardimcimiiz olur
slm ark. ben bu sitede yeniyim almanyada yasiyorum ve gecen ay dr. gittigimde süt hormonumun ciktiggi bunun icin cocugumun olmadigini söyledi pazartesi dr. gidecegim bakalim durumlar nasil diye peki süt hormonu yüksek olupta hamile kalan ark. varmi????
Mrb kızlar yazdıklarınız içimi rahatlattı benimde prolaktin yüksek 91 çıktı 9 ay oldu evleneli çocuk istiyorum Mr istedi Dr pazartesi gidicem ne olcak bilmiyorum dostinex iyi diyosunuz acaba o ilacı mi yazar Dr hamile kalirmiyim ondan sonra