Süt Hormonum Çıkmış, Hamile Kalabilir miyim?

asikizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
24
0
36
Almanya
slm ark. ben bu sitede yeniyim almanyada yasiyorum ve gecen ay dr. gittigimde süt hormonumun ciktiggi bunun icin cocugumun olmadigini söyledi pazartesi dr. gidecegim bakalim durumlar nasil diye peki süt hormonu yüksek olupta hamile kalan ark. varmi????:58::58::58:

Benimde süt hormonum (prolaktin) çok yüksek hatta gögüslerimden aşırı derecede süt geliyor ama hamile kalmaya engel değil sadece olasığı biraz düşürüyor. Ilaç tedavisi ile kısa süre sorun ortadan kayboluyor. Birkaç tetkik isterler sende hipofiz mr. Vs. Korkuşacak bir durum değil içini ferah tut geçmiş olsun

tsk ederim canim benim52 cikti peki senin cocugun varmi ve kullanirken mi kaldi ne kadar süre kullandin kusura bakma cok soru sordum:14::14::14:

benim de dengesiz bu hormonum
en yüksek 126 çıktı, en düşük de 5
kendi kendine bi yükseliyor bir düşüyor
aç karnına sabah 8-9 arası yapılması çok önemli
en son dün yaptırdığım 5 çıktı işte
ama ondan 5 gün önce de 126 çıktı doktor dostinex verdi
sana ilaç vermediler mi?
bence dostinexe başlamalısın hızlıca düşürüyormuş o
bende regli düzenszliği yok, göğsümden süt de gelmiyor
siz adetin 3. günü mü ölçtürüyorsunuz sadece
bende yumurtlama dönemi artıyor

benim 186 ya kadar çıktı... benimde gğsümden süt gelmiyor.ama adet düzensizliğim var çok fazla..Birde aşırı saç dökülmem

benim de adet düzensizliğim vardı doktora gittiğimde testlerden prolaktinim 126 çıktı çok yüksek miş. dostinex verdi. 1 ay sonra gittiğimde 11 e düşmüş şu anda ne durumda bilmiyorum ama 3 ayda bir adet olan ben 2 aydır düzenli oluyorum... bir daha çıkar mı bilmem....

slm ark. ben bu sitede yeniyim almanyada yasiyorum ve gecen ay dr. gittigimde süt hormonumun ciktiggi bunun icin cocugumun olmadigini söyledi pazartesi dr. gidecegim bakalim durumlar nasil diye peki süt hormonu yüksek olupta hamile kalan ark. varmi????:58::58::58:[/QUO

1.5 YIL OLDU EVLİ OLDUGUM BUNDAN Bİ 6 7 AY ÖNCE DR GİTTİM ADET DÜZENSİZLİĞİ ŞİKAYETİNDEN.HORMON TESTLERİ YAPTI KISIRLIK VARMI YOKMU DIYE BİR TEST YAPTI YUMURTLAMA TESTİ YAPTI.BİRDE SÜT HORMOINLARIMA BAKTI COK FAZLA OLMAMAKLA BİRLİKTE BİRAZ YÜKSEK CIKTI YANLIZ DR TARAFINDAN SÜT HORMONLARININ YÜKSEK OLMASI BEBEK SAHİBİ OLMA ŞANSINI AZALTIR GİBİ BİR ŞEY SÖYLEMEDİ.FAKLAT ADET DÜZENSİLİĞİNE NEDEN OLABVILCEGİNİ SÖYLEDİ.

slm arkadaşlar ben daha yeniyim prolaktini yüksek olup dostinexle gebe kalanlar varmı acaba çok endişeliyim ya bebeğim olmazsa diye lütfen tecrübeli arkadaşlardan yanıt bekliyorum

kızlar süt hormonu korkulacak bir hormon değil.. size göğüs ağrısı dışında bir kötü etkisi de yok.. ama bebek istiyorsanız tedavisiz bebek olma riskiniz azaltıyor. ama dostinex çok etkili bir ilaç hiççççççç kafanızı takmayın...ben de yaklaşık6 aydır evliyim...evliliğimin 2 ci ayında aşırı göğüs ağrısı ile dr a gttik ve bebk istiyruz dedik. prolaktine yani süt hotmonuna baktı 30 çıktı sonra 2 hafta sonra tekrar baaklım deidi bu sefer de45 çıktı... biz de bebk istiyorduk eşimin yaşından dolayı beklemek istemiyordum bir de ben de PCOS da vardı.. geç kalamk istemiyordum yaniii... çokm ısrar ettim yoksa ilaç vermiyecekti yeni evliyiz diye.. eşim de gerek yok dedi ilaca ama deli gibi bebek istiyorum... sonunda DOSTİNEX verdi..adet iç dedi.. her hafta bir adet dedi.. 4 cü ilaçtan sonra hamile kaldığımdan şüphelendim ama dr um 5 ciyi de iç sen dedi.. vveeeeeee o ay hamile kaldım 5 ci tablete gerek bile kalamadı..

ama kızlar o ay hiç bebek düşünmedim sürekli aklıma başka şeyler getirdim... meşkuliyet buldum kendime. yurt dışında yaşıyorum ve sıkıntı oluyor sürekli eve kapanmak ama eşim çok destek oldu...dostinex gerçekten etkili bir ilaç düşürmek için ama asıl öenmli olan düşen prolaktinin sizin diğer hormonlarımıza olumlu etki yapması ki bu da bebişiniz olmasına yardımcı olsun... bu da stersssiz hava sahası ile mümkünn...

kızlar süt hormonu korkulacak bir hormon değil.. size göğüs ağrısı dışında bir kötü etkisi de yok.. ama bebek istiyorsanız tedavisiz bebek olma riskiniz azaltıyor. ama dostinex çok etkili bir ilaç hiççççççç kafanızı takmayın...ben de yaklaşık6 aydır evliyim...evliliğimin 2 ci ayında aşırı göğüs ağrısı ile dr a gttik ve bebk istiyruz dedik. prolaktine yani süt hotmonuna baktı 30 çıktı sonra 2 hafta sonra tekrar baaklım deidi bu sefer de45 çıktı... biz de bebk istiyorduk eşimin yaşından dolayı beklemek istemiyordum bir de ben de PCOS da vardı.. geç kalamk istemiyordum yaniii... çokm ısrar ettim yoksa ilaç vermiyecekti yeni evliyiz diye.. eşim de gerek yok dedi ilaca ama deli gibi bebek istiyorum... sonunda DOSTİNEX verdi..adet iç dedi.. her hafta bir adet dedi.. 4 cü ilaçtan sonra hamile kaldığımdan şüphelendim ama dr um 5 ciyi de iç sen dedi.. vveeeeeee o ay hamile kaldım 5 ci tablete gerek bile kalamadı..

ama kızlar o ay hiç bebek düşünmedim sürekli aklıma başka şeyler getirdim... meşkuliyet buldum kendime. yurt dışında yaşıyorum ve sıkıntı oluyor sürekli eve kapanmak ama eşim çok destek oldu...dostinex gerçekten etkili bir ilaç düşürmek için ama asıl öenmli olan düşen prolaktinin sizin diğer hormonlarımıza olumlu etki yapması ki bu da bebişiniz olmasına yardımcı olsun... bu da stersssiz hava sahası ile mümkünn...

iste ayni sey benimde basi,mda benn yurtdisinda yasiyorum dün dr aradim ve süt hormonum artik düsdügünü her an icin hamile olacagimi söyledi bende 45 tane hap yuttum her gün bi tane ama yutmaya devam edecegim daha insallah alllahim yardimcimiiz olur

iste ayni sey benimde basi,mda benn yurtdisinda yasiyorum dün dr aradim ve süt hormonum artik düsdügünü her an icin hamile olacagimi söyledi bende 45 tane hap yuttum her gün bi tane ama yutmaya devam edecegim daha insallah alllahim yardimcimiiz olur

Insallah tatlim rabbim nasip eder. Senin simdi den sonra relax olacan. GuZel haberlerini aliriz burdan ins

sule3306 çok sevindim bebeğin hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin rabbim yazdıkların çok rahatlaattı beni bende çok endişeliyim ya olmazsa diye çok üzülüyorum bende hafta sonu 3. ilacımı alcam inş olur hayırlısı bakalım haberlerini bekliyorum bebek sağlıklıdır inş allaha emanet olasın

sule3306 çok sevindim bebeğin hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin rabbim yazdıkların çok rahatlaattı beni bende çok endişeliyim ya olmazsa diye çok üzülüyorum bende hafta sonu 3. ilacımı alcam inş olur hayırlısı bakalım haberlerini bekliyorum bebek sağlıklıdır inş allaha emanet olasın

ne demek canım benim... ben gerçekleri yazdım... bu hormon hamileliği engelliyor ama ilaçla tadavisi olan bir hormon bu çok iyi bir şey.. bir kere bu bir hastalık değil.. stres hormonu da denildiğini duymuştum.. kendine meşkuliyet bul zaman geçsin ve her ilacını inannarak iç... bir de çalışmalarınızın gününü tahmini yumurtlama günene getimrye çalış yani günaşırı yani...14cü 16 cı 17 cı 18 cı günleri kaçırmayın

sormak istediğin olurssa özelden veya buradan yazabilirsin bildiğim kadarını cevaplarım...

arkadaşım çok saol ya rahatladım çok adet gecikmeside varmıydı sende canım bende var ve her ay duphaston ile regl oluyorum ve bu şekilde yumurtlama oluyormu hiç bi fikrim yok senin bi bilgin varmı bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim......

arkadaşım çok saol ya rahatladım çok adet gecikmeside varmıydı sende canım bende var ve her ay duphaston ile regl oluyorum ve bu şekilde yumurtlama oluyormu hiç bi fikrim yok senin bi bilgin varmı bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim......

keske ya yardimci olabilseydim ama malesef canim ya benimde 3 aydir basimda bu olay ama simdi allaha sükür düstü insallah mutlu haberi yakinda veririm sizlere ben bromokoptin adimda hap kullaniyorum hamilelik isteyenler bunu kullaniyormus o zaman hamile kalinca düsmezmis kullansam bile öyle iste hayirlisi ya canim bakalim anlimiza ne yazildiysan onu yasayacagiz...

keske ya yardimci olabilseydim ama malesef canim ya benimde 3 aydir basimda bu olay ama simdi allaha sükür düstü insallah mutlu haberi yakinda veririm sizlere ben bromokoptin adimda hap kullaniyorum hamilelik isteyenler bunu kullaniyormus o zaman hamile kalinca düsmezmis kullansam bile öyle iste hayirlisi ya canim bakalim anlimiza ne yazildiysan onu yasayacagiz...

inş canım olacak hayırlı haberler vericez ben dostinex kullanıyorum hamile kalabilmek için doktor bunu verdi 3 ay kullan dedi 3 ay içerisinde hamile kalabilirsin kalırsan ilacı hemen bırak dedi bana bakalım inş tez zaanda olur

arkadaslar süt hormunum düsmüs eylülün birinde adetim oldu bugün yine olum dr da süt hormonum düstügünü söledi simdi sizce ne olacakkk:97::97::97:

Back