süt hormonu yuksekligi

seymasyms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
81
40
32
Merhaba bayanlar sol yumurtaligimda kistim vardı çok şükür erimiş fakat bu sefer de sut hormonum yuksek çıktı normal ddeğer 3- 25 iken benim 29 çıktı hamilelige engelmiş adet düzensizliğin vardı bunun da nedeni oymuş aranızda benim gibi olup hamile kalan var mi canlar veya on erebileceğini bisey

Sizin prolaktin hormonunuz o kadar yuksek degilmis ki. Doktor ilac vermedi mi? Dostinex kullanilir prolaktini dusurmek icin. Bitkisel olarakda testere dişli aslan pencesi de cok iyi geliyor kullanabilirsiniz.. Benimde prolaktinim 70 iken dostinrx ve aslanprncesi ile dusurdum ve ilk ayda hamile kaldim...

canım kistin kaç cm di cinsi neydi

Tesekkur ederim canim tavsiye için dostinex verdi bana da

benim 58 çıktı süt hormonum doktor bi ilaç verdi adını bilmiyorum içerisinde sadece 2 tane hap var 4 gün arayla iç dedi. 1 ay sonunda hormonum 4'e düştü

[Qustice, post: 40114299, member: 339967"]benim 58 çıktı süt hormonum doktor bi ilaç verdi adını bilmiyorum içerisinde sadece 2 tane hap var 4 gün arayla iç dedi. 1 ay sonunda hormonum 4'e düştü[/QUOTE]

İnsallah benim de hemen düşer benimkinin içinde de 8 tane dostinex haftada birer tane kullanılan dedi.. Bide kızlar kullanım doneminde bebeğe engel olmuyor demi

mrb kızlar benimde süt hormonum yüksek adetin 3 günü gittim 42 çıktı doktor bana klomen verdi beş gün kullandım fakat herhangi bir büyüme olmadı yumurtalıklarımda daha sonradoktorum regl döneminde değilken süt hormonuma baktı 31 çıktı biraz beni sevindirdi.daha sonra acil böbrekten ameliyat olmam gerektiği genel anestezi yaptılar. ameliyattan 2 hafta sonra doktorum bana dostinex verdi 12 gündür regl gelmedi gebelik testi yaptılar 0.575 çıktı yani negatif yarın gitcem doktoruma bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…