Süt hormonu yani prolaktin yüksekliği

Ben de bitkisel tedavilere çok güveniyorum. Aynı zamanda stres de olmamak gerek. Bu arada proklatin kaçtı sizin? Ilac kullandınız mı. Inş Allahım tez zamanda bebeğinizle kavuşturur sizi. O ol derse olur.
Prolaktin 70 çıkmıştı mr istediler çektirdim temiz çıktı ilaç verdiler kullandım sıfırlara düştü 2 ay sonra gene ölçtürdüm 100 çıktı kısaca ilaç düşürdü ama yine yükseldi ve ben çözümü hayıtta buldum 3 ay kullandım 22 çıktı ilk kez normal bi değer aradan bi sene geçti gene ölçtürdüm yine normal çıktı

Masallah çok iyi düşmüş. Ben testere dişli aslan pençesi iciyorum suan. Acaba hayit daha mi etkili aslan pençesini bırakıp hayita mi geçsem.

Masallah çok iyi düşmüş. Ben testere dişli aslan pençesi iciyorum suan. Acaba hayit daha mi etkili aslan pençesini bırakıp hayita mi geçsem.
Ben onu denemedim canım bilgim yok ama hayıtı deneyip tescilledi. 3 ay düzenli kullan ama adete 1 hafta kala bırak çünkü hamilelik oluşursa düşük olmasın diye

Adet düzensizliğim yoktu zaten benim sadece 1 ay 4 gün gecikmisti ama azalama vardı adetimde o da bu ay 5 gün sürdü

Benim ara lekelenmem oluyordu. Adetim de azar azar çok gun surer. Bakalim düşecek mi aslan pençesine devam. Birde soğan suyu yapayım diyim.
Ben aslanpencesine 20 subatta basladım martta 1 ay olunca ara verdim smdi yine ara verdim baslıcam yeniden toplam 3 ay mı yapmalıydı?

Kızlar sonuçlarıda paylaşalım. Ben dostinex kullanmaya devam ediyorum son haftam kaldı. Ama lekelenme oluyor 1-2 gündür ilaç da bitmedi erken mi oluyorum anlamadım. Böyle olan var mı aranızda?

Sonuc benim 2 ayda ilac ve kürle 64ten 1.4e düstü ama smdi her ikisini de bıraktım tekrar yükselebilir diye endiseliyim

Kızlar benim de prolaktin 40 falandi dostinex kullandım ama sonra yine yükseldi bir kaç ayda benim fsh sorunu da olduğu için 2 ay hayit ve aslan pençesi kullandım ve dün kan testim hamilelik için pozitif çıktı demek ki faydası oldu bence kullanin derim

Kızlar lekelenme var diye emin olmak istedim gittim kan testi yaptırdım beta hcg 1.2 çıktı yani negatif. Daha önceleri 0.0 çıkmıştı. Neyse olmasa da bu bile güzel. 1 ilacım kaldı perşembe alcam. Adet olmayı bekliycem.

Düştükten sonra bırakmadın mı? Ben de 2 ay kullandım ve düsmüs suan

Bende proklatin 64 ile yaşamayı ogrendim sanırım. Ilac falan kullanmıyorum. Aslan pençesi de unutuyorum çoğu zaman. Şimdi adet olucam olctureyim kac çıkıcam. Arada sırada aslan pençesi içtim sadece. Her ay nerde olcturuyorsunuz kızlar proklatininizi acile gitsen ölçerler mi

Arkadaşlar şubatta öğrenmiştim 64 olduğunu o günden beri hiç ilaç içmedim sadece soğan suyu yaptim arkasından testere dişli aslan pençesini ictim. Her gun duzenli olarak çoğu zaman içemedim bile. Bugün tahlilde 25 olduğunu öğrendim. Yani ilaçsız düşmüş çok sevindim. Bunu sizinle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…