- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
-
- Konu Sahibi Umutherzaman
Canım adetlerinde bir düzelme oldu mu peki düşünce proklatinBen ilkinde de adetin 3. Günü yaptırmıstım 64tü
Prolaktin 70 çıkmıştı mr istediler çektirdim temiz çıktı ilaç verdiler kullandım sıfırlara düştü 2 ay sonra gene ölçtürdüm 100 çıktı kısaca ilaç düşürdü ama yine yükseldi ve ben çözümü hayıtta buldum 3 ay kullandım 22 çıktı ilk kez normal bi değer aradan bi sene geçti gene ölçtürdüm yine normal çıktıBen de bitkisel tedavilere çok güveniyorum. Aynı zamanda stres de olmamak gerek. Bu arada proklatin kaçtı sizin? Ilac kullandınız mı. Inş Allahım tez zamanda bebeğinizle kavuşturur sizi. O ol derse olur.
Masallah çok iyi düşmüş. Ben testere dişli aslan pençesi iciyorum suan. Acaba hayit daha mi etkili aslan pençesini bırakıp hayita mi geçsem.Prolaktin 70 çıkmıştı mr istediler çektirdim temiz çıktı ilaç verdiler kullandım sıfırlara düştü 2 ay sonra gene ölçtürdüm 100 çıktı kısaca ilaç düşürdü ama yine yükseldi ve ben çözümü hayıtta buldum 3 ay kullandım 22 çıktı ilk kez normal bi değer aradan bi sene geçti gene ölçtürdüm yine normal çıktı
Ben onu denemedim canım bilgim yok ama hayıtı deneyip tescilledi. 3 ay düzenli kullan ama adete 1 hafta kala bırak çünkü hamilelik oluşursa düşük olmasın diyeMasallah çok iyi düşmüş. Ben testere dişli aslan pençesi iciyorum suan. Acaba hayit daha mi etkili aslan pençesini bırakıp hayita mi geçsem.
Teşekkürler canım. Birde onu deneyim:)Ben onu denemedim canım bilgim yok ama hayıtı deneyip tescilledi. 3 ay düzenli kullan ama adete 1 hafta kala bırak çünkü hamilelik oluşursa düşük olmasın diye
Benim ara lekelenmem oluyordu. Adetim de azar azar çok gun surer. Bakalim düşecek mi aslan pençesine devam. Birde soğan suyu yapayım diyim.Adet düzensizliğim yoktu zaten benim sadece 1 ay 4 gün gecikmisti ama azalama vardı adetimde o da bu ay 5 gün sürdü
Benimde 15e düşmüş ama adetim düzelmedi on gün gecikmeli oldum.Canım adetlerinde bir düzelme oldu mu peki düşünce proklatin
Ben aslanpencesine 20 subatta basladım martta 1 ay olunca ara verdim smdi yine ara verdim baslıcam yeniden toplam 3 ay mı yapmalıydı?Benim ara lekelenmem oluyordu. Adetim de azar azar çok gun surer. Bakalim düşecek mi aslan pençesine devam. Birde soğan suyu yapayım diyim.
mkün değil canım nerden duyduysan çok yanlış duymuşsun prolaktini incir yükseltir sakın yemeyinHayıt yükseltiyor diye duymustum ben
Hayatım dostinex kullanırken kür uygulanmaz hap zaten çok fazla etkili çok düşürüyor ilacı bırakınca kür yapSonuc benim 2 ayda ilac ve kürle 64ten 1.4e düstü ama smdi her ikisini de bıraktım tekrar yükselebilir diye endiseliyim
Düştükten sonra bırakmadın mı? Ben de 2 ay kullandım ve düsmüs suanKızlar benim de prolaktin 40 falandi dostinex kullandım ama sonra yine yükseldi bir kaç ayda benim fsh sorunu da olduğu için 2 ay hayit ve aslan pençesi kullandım ve dün kan testim hamilelik için pozitif çıktı demek ki faydası oldu bence kullanin derim