Süt hormonu yani prolaktin yüksekliği

Benim tsh 7 lh 10 cıktı cuma birde kadın doğumcuya gidicem. Dostinexe başladın mı canım yan etkisi var mi ?

Dün başladım canım. Ama aynı zamanda üşütmüşüm dün iyice kötüleştim. O yüzden yan etki yaptıysa da fark edemedim çünkü kötüyüm dünden beri. Gribi atlatınca anlayabilirim artık.

Benim tsh 2.81, fsh 5.23, lh 7.16 çıktı.
Seninde lh tsh 'dan yüksek ama normal değer aralığında seninki de benimki de. Pko da proklatini yükseltiyormus kesin pko sun demedi zaten olabilirsin dedi. Vajinal ultrasyonda gözükürdü diye düşünüyorum pko olsam. Testere djsli aslan pençesi çayı varmis onu sipariş verip içicem. Yaşın kaç canım ?

Kızlar ben hala doktora tekrar ölctürmeye gitmedim ama ilaca 14 subatta baslamama ragmen martta yine az geldi adetim sanırım düsmedi

Değerler normal çıktı benim. Pko da lh/fsh a bakıyorlar. Lh oranı fsh oranın 2 katı ve fazlası ise polikistik over var deniliyor canım kardeşim pko benim. 30 oluyorum bu yıl. Senin kaç?

Canım iki ay kullanmadan ram düzene girmez
Ama nebiliyim sanki herkesin hemen düsüyordu.. 64 yüksek bi değer ve ben haftada iki gün yarım içiyorum ondan mı acaba... kadın doğumcu haftada 2 dedi endokrin doktorum hic kullanma dedi ben de yarıma düsürdüm.. etkisiz mi kaldı acaba

8 tablet bitti mi. troidin icin ilaç kullanıyor musun doktorum bana proklatinin cikmasindaki altta yatanlarin bulunması gerek ilac gecici çözüm dedi. Ben testere disli aslan pençesi çayına başlıcam yarın. Onu denedin mi hic. Bence 8 tableti bitir hala değer yüksekse demek troidden kaynaklı

O çayı da 20 subattan beri kullanıyorum tiroid hapımı da 20 subattan beri... 8li tabletten 1,5 tane kaldı yani buhafta bitane haftaya tekrar yarım yarım bitmis olucak dostinex. Aslında gidip ölctürmek istiyorum ama sağlıklı sonuc adetin 3. Günü alırım diye bekliyorum

Aynen 3.gun ac karnına en iyi sonuç oluyor. Nerde ölçüm yapıcaksın sağlık ocağında ölçülüyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…