Süt hormonu yani prolaktin yüksekliği

Ne güzel adetin düzene girmiş o zaman kesin düşmüştür benimde 69 cıktı ilaç kullanmadım daha ilacı bir ay mi kullan dedi doktorun adetle birlikte mi başlanıyor ilaç
Ben kontrolden sonraki adetime 1 hafta kala basladım 8li tablet verdi bitince tekrar gidicem

Ama şöyle yani benim kahverengi akıntım kesildi adetim azdı çoğaldı 14 subatta basladım ilaca 17 subatta reglim basladı oyüzden bukadar hızlı etki gösterdi mi bilemiyorum. Doktorum normalde bana tam kullan dedi haftada 2 tane ama tiroid hastasıyım o da yükseltiyomus endokrin doktorum hic icme onu tiroid düzelince o da düzelir dedi ben de yinede iciyorum ama yarıma düsürdüm

Kızlar ben sonucumu endokrin bölümüne mi göstersem kadın doğumcaya mi

Kullandıgın doza bağlı bazılarına 2 tablet bazılarına 8 veriliyor. Bazıları yarım bazıları tam icicyor. Onu doktorun ayarlar

Zaten ilaç biter bitmez hamile kalmak gerekiyormus çünkü ilk üç ay önemli imiş gebelikte eğer süt hormonu çok yüksek olursa bebek tutunamayabilirmis. Üç aydan sonra vücut yükseğe alışkın oluyormuş.

Kızlar ilaç bittikten hemen sonra hamile kalınırsa bir sorun olur mu bebek icin yoksa bir ay beklemem mi daha iyi olur

Masallah ilaci kac ay kullancaksin ki?kullanırken hamile kalınca düşük yapan varmış sanırım. Şimdi diyelim ilaç bitti iki gün sonra yumurtladım ve o yumurtama sirasinda oldu bir sorun olur mu acaba ya.

merhaba benm prolaktin hormonum 76 çıktı endokrin bölüü emara gönderdi sizce emar çektirmem gerekli mi şimdiye kadar süt horonu yüksek diye duyduklarıma kadın doktoru hap verip göndermiş o yüzden kafama takıldı bana akıl verebilirmisiniz

Benimde 66 cıktı yarın sonucu göstercek endokrine gittigime pişman oldum benden de kesin emar isticek. Diğer değerlerin kaç cıktı. Bende yarın önce ilaç yazın eğer düşmezse emara gireyim dicem. Emar isterse çektirmek çünkü zaten hipofizde bir şey çıkarsa gene dostinex veriyorlar. Yani önce ilacı kullanmak daha mantikli bence. Boşuna radyasyon alıyoruz. Sırf emar parası almak icin özel hastaneler bunu yapiyor

Kızlar merhaba ben de bebek isteyenlerdenim. Adet düzensizliğim vardı 2 aydır fln düzenli olarak denedik olmayınca adetin 2.günü gidip hormonlarıma baktırdım. Polikistik overdan şüpheleniyordum. Bugün sonuçlar çıktı Prolaktin hormonum yüksekmiş. 28 küsür çıktı benim sizlere göre daha düşük. Maksimum 26 lı bir değer olması gerekiyor. Doktor bana dostinex verdi haftada 2 gün 1 er almamı istedi 4 hafta sonunda adet olduğumda gidicem tekrar hormona bakıcak düştüyse gebelik için ilaç yazıcam dedi. İnşallah rabbim hayırlı zamanda nasip etsin bebiş hepimize.

Kadın doğumcular yazıyor ilaç ama endokrin doktoru yazmıyor bugün gittim makroproklin testi ve pelvik usg istedi pko olabilirsin lh tsh 'dan yüksek çıkmış dedi. Oysa adetlerim düzenli. Bilmiyorum kaç kere vajinal ultrasyona girdim doktor gayet iyi dedi.

Bence ilaç içmen iyi olur bir ay sonra hormonun düştüğünde başla derim çalışmalara inş en yakın zamanda hayırlı haberler alirsin

Benim kardeşimde polikistik over var. Lh/fsh oranına bakıyorlar. 2 katı ve fazlasıysa pko olabilir diyorlar. Adeti düzenli olanlarda da görülebiliyormuş bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…