• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt hormonu prolaktin hakkında bilgisi olan var mı ?

malika001

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2024
321
121
18
31
Selam Kızlar benim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı . İkinci ölçtürdüğüm de az birşey düşmüş. Ama hiç belirti yok adetim düzenli 3 aydır takip ediyorum ovülasyon dan onlar da düzenli . Doktor göğsüne darbe mi aldın demişti. Affınıza sığınıyorum bu ay dokundurmadım sadece değerlendirdik . Sizce bu prolaktini etkiler mi yani düşürür mü ?

Selam Kızlar benim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı . İkinci ölçtürdüğüm de az birşey düşmüş. Ama hiç belirti yok adetim düzenli 3 aydır takip ediyorum ovülasyon dan onlar da düzenli . Doktor göğsüne darbe mi aldın demişti. Affınıza sığınıyorum bu ay dokundurmadım sadece değerlendirdik . Sizce bu prolaktini etkiler mi yani düşürür mü ?
Bende de yüksek çıkmıştı. Doktor tekrar istedi testi. Sabah uyanır uyanmaz yarım saat içinde kan vermem gerektiğini yoksa yanlış sonuç çıkacağını söyledi. Adetimin 2. Veya 3. Günü tekrarlamıştık bu şekilde testi

Bende de yüksek çıkmıştı. Doktor tekrar istedi testi. Sabah uyanır uyanmaz yarım saat içinde kan vermem gerektiğini yoksa yanlış sonuç çıkacağını söyledi. Adetimin 2. Veya 3. Günü tekrarlamıştık bu şekilde testi
Bende adetin 4.günü sabah gitmiştim 33 çıktı doktor darbe mi aldın demişti .ilaç felan vermedi burda takip ettiğimde bir çok kişi ilaç kullanıyordu . Doktora sordum ne yapabilirim o da bu gebeliğe engel değil demişti

Hayırlı olsun çok sevindim
demekki değerler 20 lere inince hamileleik kolaylaşıyor darısı bana insallah

Hayırlı olsun çok sevindim
demekki değerler 20 lere inince hamileleik kolaylaşıyor darısı bana insallah
Baktım da 5 aralıkta ölçtürmüştüm 38.4 çıktı Ocak birde gebeliği çok silik şekilde öğrendim hiç beklemiyordum. Allahım tamamına erdirir inşallah sağlıkla . Tüm isteyenlere nasip olsun

Back