- 4 Temmuz 2019
- 44
- 13
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sinem demir2
-
Canım süt hormonu azalıp artan bir hormon stres kaynaklı daha cok bır ara benım 32 ıydıbılac kullanmıştım 2 hafta 1 e düşmüştü sonra ara ara 13 oldu 24 oldu eger cok cok yuksek degılse engel değil ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım canımSüt hormonum 29 sizce bu gebeliğe engel mi ilaç kullanıyorum tedavi bitince hamile kalan var mı?
Yanı canım cok yuksek degılse engel degıl benım bır ara 32 ydı ılacla düşmüştü sonra hamıle kalabıldım zaten sag ol canm bu aradaYaa çok üzüldüm geçmiş olsun bende düşünüyorum ama sizin dediğiniz gibi mi acaba
Çok teşekkür ederim inşallah banada nasip olurYanı canım cok yuksek degılse engel degıl benım bır ara 32 ydı ılacla düşmüştü sonra hamıle kalabıldım zaten sag ol canm bu arada
İnşâllah canım Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp eder inşallahÇok teşekkür ederim inşallah banada nasip olur
Amin canımİnşâllah canım Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp eder inşallah
Neden belki normale dönmüştürBenim de 37.58 konuyu takipteyim daha doktora gösteremedim maalesef
Kardeşi ameliyat oldu ondan gidemedim en yakın zamanda gitmem iyi olacak size doktor ne dediNeden belki normale dönmüştür
İlacı kullan gel dedi canmKardeşi ameliyat oldu ondan gidemedim en yakın zamanda gitmem iyi olacak size doktor ne dedi
İlaç kullandınız mı pekiBenim hep sikintiliydi 52 ydi hamile kalmadan 3-4 ay once hic baktirmamistim zaten hamilede kaldim
Canım benim 53 lerdeydi ilaç verdi doktor bitince gel dedi ben henüz gitmedim bu hormon stresle alakalı çok kafaya takılcak bi durum değil Bebek isteyenler için yumurtlamayı engelliyor ben ilacı kullanırken ovulasyon testi yaptım yumurtladım ama geç oldu biraz tabi semde çok takılma seninki aşırı yüksek değil çünkü 2 tabletle düşerSüt hormonum 29 sizce bu gebeliğe engel mi ilaç kullanıyorum tedavi bitince hamile kalan var mı?
Çok taktım kafaya ben ovulayon testi nasıl yaptırdınCanım benim 53 lerdeydi ilaç verdi doktor bitince gel dedi ben henüz gitmedim bu hormon stresle alakalı çok kafaya takılcak bi durum değil Bebek isteyenler için yumurtlamayı engelliyor ben ilacı kullanırken ovulasyon testi yaptım yumurtladım ama geç oldu biraz tabi semde çok takılma seninki aşırı yüksek değil çünkü 2 tabletle düşer
Sakın takma bak bende taktım 2 günde 83 e fırladı şimdi noldu bilmiyorum ama kafa olarak rahatım :) internetten kaset tipi ovulasyom testi aldım ben 30 lu falandı evde kendin yapıyosun canımÇok taktım kafaya ben ovulayon testi nasıl yaptırdın
Teşekkürler bana yan etkisi çok oldu ama ilacın midem bulantısı baş agrısı halszlik sizde de oldu muSakın takma bak bende taktım 2 günde 83 e fırladı şimdi noldu bilmiyorum ama kafa olarak rahatım :) internetten kaset tipi ovulasyom testi aldım ben 30 lu falandı evde kendin yapıyosun canım
Canım akşamları iç mümkünse ben öyle yaptım yan etki olmadı bende pek ilk başlarda uykusuzluk yaptı ama bünyeden bünyeye değişebilirTeşekkürler bana yan etkisi çok oldu ama ilacın midem bulantısı baş agrısı halszlik sizde de oldu mu
Olabilir canım çok yardımcı oldunCanım akşamları iç mümkünse ben öyle yaptım yan etki olmadı bende pek ilk başlarda uykusuzluk yaptı ama bünyeden bünyeye değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?